Tijdens het matchingsproces zullen er een aantal dingen op je afkomen. Allereerst helpen wij jou om jouw talenten goed naar voren te laten komen zodat er een juiste match gemaakt wordt. Dit leer je tijdens de Ctalents Academy. Wanneer je voor de Ctalents Academy geselecteerd wordt bieden wij jou een trainingsaanbod aan waarin je leert om jezelf en je talenten goed te presenteren aan potentieel werkgevers. Gedurende 6 weken ga jij aan de slag met het maken van een pitch, een sollicitatiebrief en leer je hoe je jezelf voorbereidt op een sollicitatiegesprek. Je volgt 3 workshops en krijgt daarnaast thuisopdrachten toegestuurd. Na afloop van iedere workshop heb je een coachingsgesprek met je coach. Tijdens dit coachingsgesprek heb je de mogelijkheid om alles te bespreken waar je tegenaan loopt in jouw weg naar werk.

De Academy bestaat uit diverse onderdelen, zowel online als in trainingsvorm. Voordat je kan deelnemen, vindt er een zorgvuldige intake plaats om te onderzoeken of je voldoende capaciteiten hebt om het traject succesvol te doorlopen.

In ons assessment wordt getoetst op IQ, persoonlijkheid en motivatie. Zijn de uitkomsten van de volledige intake positief, dan kan je gratis starten met de Academy. Als een social enterprise werken we graag aan duurzame oplossingen en delen we graag kennis en oplossingen. Kandidaten met een zintuiglijke uitdaging en een afgerond MBO4/HBO/WO diploma die graag willen werken kunnen zich aanmelden voor onze Ctalents Academy.

Wil je alvast online trainingen volgen, bezoek dan www.wearectalents.nl en schrijf je in, wij nemen dan contact met je op om je toegang te geven tot de trainingen die voor jou relevant zijn.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking