Maak kennis met Angelique.

Angelique is een ambitieuze en initiatiefrijke young professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging buiten de zorg. Door haar organisatorische vaardigheden en assertiviteit komt zij goed tot haar recht in rollen die planmatig of organisatorisch van aard zijn.

  • Woonplaats: Hillegom
  • Regio: Leiden, Haarlem, Amsterdam
  • Aantal uren: 24 – 32 uur

Bekijk de video van Angelique.

Top 5

Competentietest

  1. Controleren
  2. Zelfsturing en -ontwikkeling
  3. Plannen en organiseren
  4. Initiatief nemen
  5. Beslissen

Talenkennis:

Nederlands: Goed in woord en geschrift
Engels: Matig in woord en geschrift

Mijn motivatie.

Na het afronden van de studie Maatschappelijke Zorg ben ik aan het werk gegaan als persoonlijk begeleider op verschillende locaties met doven met een verstandelijke beperking. De laatste jaren op m’n werk heb ik een meer coördinerende rol gekregen, waar ik veel energie uithaal. Ook heb ik twee jaar SPH gedaan, maar heb ik gemerkt dat ik toch mijn kwaliteiten in een ander vak verder wil ontwikkelen dan in de zorg. Ik ben op zoek naar een uitdaging in een andere sector waar mijn plannings- en organisatorische vaardigheden nog beter tot hun recht komen. Verder ben ik analytisch, sociaalvaardig, kwaliteitsgericht, flexibel en enthousiast.

Mijn passies

Ik houd van zwemmen, wandelen in de buitenlucht en bakken. Verder vind ik het leuk om city trips te maken en nieuwe culturen te verkennen.

Welke aanpassingen heb ik nodig op de werkplek?

Voor vergaderingen zet ik een tolk in. Mocht er voor werk gebeld worden, dan zet ik Signcall (bellen via tolksysteem) in. Verder is het belangrijk om een overleg duidelijk te houden en vind ik het prettig als ik van te voren de context goed weet. Mocht er geen tolk aanwezig zijn, dan is het belangrijk dat u duidelijk articuleert en rustig praat. Het liefst in een klein groepje, maar het kan ook via geschreven taal gaan (whatsapp, email, schrijven via Word).

Functies die aansluiten op mijn ervaring en interesses.

Projectmedewerker
Eventplanner
HR medewerker

Uw contactpersoon: Lisette Joosten

Ziet u mogelijkheden voor Angelique, bijvoorbeeld als projectmedewerker?

Ctalents is een gecertificeerd bemiddelingsbureau voor zintuiglijk talent. We ontsluiten voor werkgevend Nederland unieke talenten die bijdragen aan het succesvol zijn van uw organisatie. Voor meer informatie kunt u bellen naar Lisette Joosten op 020-6765416. Zij is ook bereikbaar per email via: lisette@ctalents.nl

Hoe werkt Ctalents ?

Aanmelding

Asessment

Trainingen

Matching

Succes!

Neem direct contact met ons op

Wilt u weten wat Ctalents voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op.