Alles weten over de ZieZo-beurs?

De ZieZo-beurs komt er weer aan. De ZieZo-beurs is dé landelijke Oogbeurs waar je alles te weten kan komen over de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om zo onbeperkt mogelijk te leven met een visuele beperking. Ben jij erbij op vrijdag 15 of zaterdag 16 maart 2019 in het Beatrixgebouw in Utrecht? En ben jij op zoek naar meer informatie over de ZieZo-beurs, lees dan zeker even verder!

Waarom is de ZieZo-beurs een bezoekje waard?

Wanneer je te maken hebt met vermindert zicht roept dit allerlei vragen op. Welke hulpmiddelen zijn er beschikbaar? En welke zijn er geschikt voor mijn situatie? Hoe kan ik mijn werk nog doen? Of hoe vind ik werk wat bij mij past?

Wanneer je rondloopt met deze of vergelijkbare vragen is de ZieZo-beurs een plek waar je mogelijke antwoorden kan vinden. Tijdens de beurs staan er allerlei organisaties voor jouw klaar om je vragen te beantwoorden.

Kom ook met werkgerelateerde vragen naar de ZieZo-beurs

Heb jij een visuele beperking en heb jij werkgerelateerde vragen, bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar (ander) werk? Dan is de beurs ook erg interessant voor jou! Tijdens de beurs is er gelegenheid om kennis te maken met organisaties die kunnen helpen bij het vinden van werk waaronder Ctalents. Ctalents zal ook dit jaar weer voor je klaarstaan en je voorzien van alle nodige informatie waaronder onze werkwijze en de vacatures die we momenteel beschikbaar hebben.

Op de ZieZo-beurs zijn ook alle hulpmiddelenleveranciers aanwezig en kun je diverse hulpmiddelen ter plekke testen en kopen. Een van de hulpmiddelenleveranciers die ook dit jaar weer aanwezig zal zijn is Babbage. Vorig jaar interviewde de redactie van de We are Ctalents community Abdel Bourehtit (adviseur en jobcoach bij Babbage) over de bijdrage van Babbage tijdens de ZieZo-beurs. Lees hier het interview met Abdel. Ctalents vind je overigens dit jaar weer in de stand van Babbage!

Benieuwd naar wat je nog meer kan verwachten?

De redactie van de We are Ctalents community interviewde afgelopen jaar 4 standhouders die aanwezig waren. Bekijk hier de interviews en kom alvast in de stemming. Kan je geen genoeg krijgen en wil je meer weten? Lees dan hier het interview met Bernhard Bremmer, voorzitter van de ZieZo-vereniging. Hij vertelt onder meer over de organisatie van de beurs en wat de beurs bijzonder maakt.

Zien we je op vrijdag 15 of zaterdag 16 maart 2019 op de beursvloer? Vergeet niet je gratis toegangsticket te bestellen via de website van de ZieZo-beurs.

 

 


Tags:
Blind of slechtziend
Blog

Blog

 
 

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking