The Impact Days: maak kennis met onze Talentmatchers op vrijdag 16 november 2018.

In het kader van The Impact Days opent de eerste locatie van de Sign Language Coffee Bar (SLCB) op vrijdag 16 november eenmalig weer haar deuren. Op die dag kunt u onder het genot van koffie of thee kennis maken met het team van Ctalents, initatiefnemer van de SLCB. Deze Sign Language Pop-up bar aan de Amsteldijk 52 in Amsterdam is van 9:00 tot 17:00  uur geopend.

Kom langs en bestel je kopje koffie in gebarentaal, speel een potje gebarenkwartet en maak kennis met een van de Talentmatchers van Ctalents. Zij zullen je informeren over de werkwijze en mogelijkheden van Ctalents en kunnen je gelijk een indruk geven van de kwalitatieve en gemotiveerde kandidaten die ze hebben. Er is ook de mogelijkheid om videopitches van topkandidaten (HBO/WO) te bekijken. Of ben je benieuwd hoe we het voor elkaar krijgen dat 90% van onze kandidaten na 1 jaar nog aan het werk zijn? Interesse in een Sign Language coffee bar voor 1 dag, 1 maand of als duurzame koffieoplossing bij jou in de organisatie? Je mag ons alles vragen op deze speciale open dag. Let’s make impact together.

The Impact Days is een driedaags evenement waarbij sociaal ondernemers door heel Nederland u inspireren met een rijk programma vol rondleidingen, workshops en verhalen. Ontdek nieuwe producten en diensten en leer hoe jij zelf kan bijdragen aan de wereld van morgen.


Tags:
Blind of slechtziend
Blog
Diensten werkgevers
Doof of slechthorend
Nieuws

Blog

 
 

Neem direct contact met ons op

Wil je weten wat Ctalents voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact op.