Veelgestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen over het Ctalents programma van kandidaten. Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

1. Wat vragen we van jou?

Voor een periode van twee weken tot  twee maanden vragen wij een volledige inzet vanuit jou om weer aan de slag te gaan en uit te stromen naar een betaalde werkplek. Gedurende deze periode stemmen we samen met jou een programma af om wat er nodig is om uit te stromen naar een betaalde werkplek. Het programma is persoonsgebonden en op maat gemaakt. 

2. Hoe meld ik mij aan?

Wil jij je aanmelden voor dit programma? Of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Meld je dan aan op de website. Vervolgens wordt er contact met jou opgenomen om te kijken of we op dit moment werkgevers voor jou hebben en vervolgens zal er een kennismaking plaats te laten vinden. Wanneer er geen directe mogelijkheden zijn, worden je gegevens opgenomen in de database.

3. Voor wie is programma toegankelijk?

Voor mensen met een zintuiglijke beperking, hiermee richten we ons nu op blinden, zeer slechtzienden, doven en zeer slechthorenden. We maken een programma op maat van MBO tot WO werk- en denkniveau.

4. Is er een garantie voor een werkplek?

Nee, een garantie kunnen wij niet geven. Wel bieden wij extra begeleiding en bemiddeling aan wanneer een directe plaatsing niet lukt. En we geven niet op totdat er een plaatsing bij een betaalde werkplek is. In

5. Wat zijn de kosten van het talentenprogramma?

Er zijn voor jou geen kosten verbonden om aan workshops of trainingen van Ctalents deel te nemen. Dit wordt gratis aangeboden aan de zintuiglijke talenten. 

Informatie aanvragen