Voor wie?

Wie is Ctalents?

Ctalents is de schakel tussen de werkgever en mensen met een zintuiglijke uitdaging. Dit zijn mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn. Wij gebruiken liever de term: zintuiglijk talent die op zoek is naar werk. Wij zijn op zoek naar young professionals met of zonder werkervaring.

Plan van aanpak van Ctalents

1. Aanmelden bij Ctalents

Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen om de mogelijkheden door te nemen. Wij reageren binnen drie dagen op jouw aanmelding. Klik hier om je aan te melden.

2. Kennismakingsgesprek met Ctalents

Mochten wij mogelijkheden voor nu of in de toekomst zien bij één van onze werkgevers, dan nodigen we jou uit voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking gaan we dieper in op jouw talenten en de mogelijkheden binnen Ctalents.

3. Assessment

Na de kennismaking start je met een assessment waarin we kijken naar jouw talenten. Op basis van een afgerond assessment maken wij een talentenprofiel dat vervolgens bij werkgevers wordt voorgelegd. 

4. Diverse trainingen naar behoefte

Na het assessment maken we concrete afspraken om jouw trainingsbehoefte in kaart te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het trainen van vaardigheden en /of een sollicitatietraining.

5. MATCH!

Als je profiel volledig is, zorgen wij samen met jou voor de perfecte match!

Deze onderdelen van Ctalents zijn  voor werkzoekenden met een zintuiglijke uitdaging gratis en worden gehouden in Amsterdam bij Ctalents op de Amsteldijk 53. De bedrijven waar Ctalents mee samenwerkt, zijn verspreid over heel Nederland.

Database voor zintuiglijk uitgedaagden

Database voor mensen met een visuele of auditieve beperking

Programma voor mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn

Visuele of auditieve beperking? Ga weer aan het werk via Ctalents

Vragen? Stel ze hier!

Vragen? Stel ze hier!

 

 

Talenten van Ctalents