Vacature: HR-Medewerker

Datum: 18-11-2021

In no time maak jij jezelf onmisbaar voor iedereen bij Ctalents! Als HR-medewerker zorg jij er namelijk voor dat je alle touwtjes in handen hebt en dat niemand belangrijke zaken over het hoofd ziet. Een baan met veel verantwoordelijkheden bij een organisatie die zicht hard maakt voor een inclusiever Nederland. Daar droomt toch iedereen van?  

HR-Medewerker

De wereld inclusiever maken kost bloed, zweet en tranen. Feit is dat ruim 70% van onze doelgroep werkloos thuis zit, onder niveau aan het werk is en dat zij minder kans hebben op een uitdagende carrière. Belachelijk! Toch?  

Ctalents bemiddelt talentvolle mensen met een auditieve en/of visuele beperking naar een passende baan. Een baan op niveau dus. Bij voorkeur met uitzicht op een vervolgstap.

Ben jij de HR-medewerker die ons komt ondersteunen in deze belangrijke missie? 

Je krijgt zin om aan de slag te gaan bij het woord ‘ontzorgen’. Je ziet waar de behoefte ligt en gaat proactief aan de slag. Of het nu gaat om het opstellen van de arbeidsovereenkomsten, communicatie richting onze interne of externe collega’s of het vernieuwen van de communicatiemiddelen zoals de personeelshandleiding. En iedereen weet; als jij ‘ja’ zegt tegen een taak, dan lever je deze tijdig en volledig aan. 

Je bent communicatief vaardig en staat onze interne en externe collega’s graag te woord. Je handelt telefoontjes af en weet de algemene HR-mailbox goed te beheren. Jij staat stevig in je schoenen en spreekt mensen aan.  

Ctalents zoekt een sterke HR-medewerker die vasthoudend is en niet snel tevreden is. Jij zorgt ervoor dat elke nieuwe medewerker bij Ctalents een vliegende start krijgt, daarnaast is ieder dossier kloppend en volledig. Je signaleert tijdig op aflopende proeftijden en contracten, vraagt naar het vervolg van de inzet en zet zorgvuldig de gewenste documenten in elkaar. Je hebt controle op jouw taken en zorgt voor input waar nodig.  

Je bent nauwkeurig, zorgt voor sluitende urenregistraties en ondersteunt met het maandelijks verlonen van ongeveer 100 personen. Jij bent de spin in het web achter de schermen en hebt interesse in niet alleen het draaien van de loonstrook, maar ook hoe de berekeningen worden gemaakt. Je krijgt de unieke kans om ook een gespecialiseerde loonopleiding te volgen. Daarbij kun je snel schakelen tussen de verschillende CAO’s die gelden. Cijfers kennen voor jou geen geheimen en berekeningen maken doe jij met plezier. 

Over ons: 

Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een enorme winnaarsmentaliteit zijn wij dé partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen. 

Wat verwachten wij van jou? 

Dat jij samen met ons vecht voor wat juist is. Namelijk; een inclusiever Nederland. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij iedereen te woord te staan. Je werkt zeer nauwkeurig. Jij vindt het niet meer dan normaal dat mensen zich houden aan gemaakte afspraken. Je beschikt over een goed stel hersens en weet mee te komen in de snelheid van ons vak. Je komt nooit aan met een probleem, maar met een oplossing (of drie). Je bent proactief en zelfsturend, wat maakt dat je om kan gaan met alle vrijheid én verantwoordelijkheden die je bij ons krijgt.  

Wat bieden wij jou? 

  • Een werkplek waar je voelt dat je verschil maakt en iets goeds doet
  • Een informele werkomgeving waarin je elke dag het beste uit jezelf kan halen
  • Een hoog en aanstekelijk energieniveau met hechte collega’s die voor je klaar staan
  • De blijvende mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Een mooi salaris met een reiskostenvergoeding van deur tot deur
  • Heerlijke vrijdagmiddagborrels en onvergetelijke teamuitjes 

Word jij onze HR-medewerker? Laat ons dan weten waarom jij hét talent bent waar wij naar op zoek zijn! Stuur je motivatie en CV naar Fleur van Puijenbroek via fleur@ctalents.nl.  

Bekijk hier onze andere vacatures.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking