Maak kennis met Matthijs.

Matthijs is een ambitieuze starter met een bachelor Biomedische Wetenschappen op zak. In 2017 reisde hij in zijn eentje de wereld over en bezocht onder andere Guatemala, Panama en vele andere landen in Midden- en Zuid-Amerika. Nu oriënteert hij zich op verschillende mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt en is enthousiast en vastberaden om zich te ontwikkelen tot een bevlogen professional in de (bio-)medische industrie

  • Woonplaats: Groningen
  • Regio: Amsterdam
  • Aantal uren: 36-40 uur

Bekijk de video van Matthijs.

Top 5

Competentietest

  1. Controleren
  2. Plannen en Organiseren
  3. Beslissen
  4. Controleren
  5. Creëren 

Talenkennis:

Nederlands: Uitstekend in woord en geschrift
Engels: Goed in woord en geschrift

Mijn motivatie.

Mijn motivatie

Ik ben een enthousiaste en leergierige jongeman uit Groningen waar ik mijn bacheloropleiding heb afgerond als Biomedische Wetenschapper. Ik heb een auditieve beperking, maar dit belemmert mij niet. Zo maakte ik in 2017 een wereldreis en nu kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Collega’s omschrijven mij als iemand die doorzettingsvermogen heeft, duidelijk kan uitleggen, een positieve instelling heeft en gemotiveerd is.

Mijn passies

Ik ga heel graag op reis en ontdek graag nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Verder bezoek ik graag musea. Ook vind ik het leuk om een gerecht uit een bepaald land te bereiden en het samen met vrienden op te eten. Om in conditie te blijven hardloop ik een tot twee keer per week.

Welke aanpassingen heb ik nodig op de werkplek?

Door het digitale tijdperk waar we in leven hoeven er niet veel aanpassingen gedaan te worden. Met een computer en mijn mobiel is het goed mogelijk om te chatten met collega’s als er vragen zijn. Ik kan wel praten, maar mijn stem klinkt anders. Voor een vergadering of andere zaken kan ik een tolk gebarentaal inzetten als dit nodig is.

Functies die aansluiten op mijn ervaring en interesses.

Onderzoeker
Analist
Data Manager

Uw contactpersoon: Lisette Joosten

Ziet u mogelijkheden voor Matthijs, bijvoorbeeld als Data Manager?

Plan een kennismaking met Matthijs.

 Plan een kennismakingsgesprek

Ctalents is een gecertificeerd bemiddelingsbureau voor zintuiglijk talent. We ontsluiten voor werkgevend Nederland unieke talenten die bijdragen aan het succesvol zijn van uw organisatie. Voor meer informatie kunt u bellen naar Lisette Joosten op 020-6765416. Zij is ook bereikbaar per email via: lisette@ctalents.nl

Hoe werkt Ctalents ?

Aanmelding

Asessment

Trainingen

Matching

Succes!

Neem direct contact met ons op

Wilt u weten wat Ctalents voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op.