Congres “Inclusie? Just do it!” in samenwerking met ABN AMRO

Op maandag 3 december organiseren wij in samenwerking met ABN AMRO het congres ‘Inclusie? Just do it!‘. Tijdens dit congres laten wij samen met ABN AMRO zien hoe je als organisatie het verschil kan maken. Wij delen praktijkgeheimen met je om de stap vooruit te zetten en morgen verder aan de slag te kunnen. Daarnaast lanceren wij tijdens het event onze Disability Inclusion tool. Met deze tool maak jij inzichtelijk hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van disability inclusion.

Programma

13.00 uur            Inloop
13.30 uur            Aanvang programma
15.10 uur            Pauze
15.30 uur           Vervolg programma
16.30 uur            Einde programma

Tijdens het eerste deel van het programma krijg je een update van de wet & regelgeving en geven we je tips hoe je inclusie kan verwezenlijken. Na de pauze worden er onder andere bruikbare tips gegeven over het zoeken naar de juiste kandidaat en duurzaamheid.

Disability Inclusion check

Klik hier voor onze disability inclusion check en ontvang jouw rapport op maat. Deel de Disability Inclusion check vooral met iedereen uit jouw eigen netwerk want alleen zo komen we met z’n allen een stap dichterbij naar echte inclusie.

Aanmelden congres ‘Inclusion: Just Do It!’

Wil jij aanwezig zijn op dit event? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar dus meld je direct aan door te mailen naar claire@stichting-ctalents.nl. Wees er tijdig bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

We zien je graag op 3 december in Zaal C01.25-26, Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam.


Tags:
Nieuws

Blog

 
 

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking