Inclusie is een keuze, onderdeel van je strategie en je operations.

Sandra Ballij – CEO 

Sandra heeft vijf jaar gewerkt als bankier en marketeer. Verder heeft Sandra elf jaar ervaring in de branche van speciale talenten activatie en zes jaar in het succesvol koppelen van talenten met grote werkgevers. Ook is zij ambassadeur van Social Enterprise, winnaar van de Dare to have a Dream Award 2013 en winnaar van het Social Impact lab. Sandra is daarnaast ook eigenaar van Ctaste, één van de eerste succesvolle commerciële sociale ondernemingen van Nederland. Sinds 2017 is hier ook de Sign Language Coffee Bar bij gekomen.

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Liset Bakker – HR Adviseur

Liset is sinds het begin van Ctalents in 2014 betrokken bij de organisatie. Als HR adviseur richt zij zich op alle HR & salaris vraagstukken van de medewerkers en gedetacheerden van Ctalents, Sign Language Coffee Bar en Ctaste. Daarbij maakt zij het mogelijk dat Ctalents gecertificeerd is en blijft, om zo te kunnen detacheren bij de verschillende partners. Ook houdt zij zich bezig met het beheren, behouden en aangaan van nieuwe samenwerkingen met bedrijven en samenwerkingspartijen. Ze heeft de studie Human Resource Management & PDL afgerond en is afgestudeerd op sociaal ondernemen.

“Ctalents is een organisatie waarin je daadwerkelijk bezig bent met het maken van een verschil voor mensen.”

Tibbe de Raat – Talent Matcher

Tibbe is werkzaam bij Ctalents als Talent Matcher. Communicatie is altijd zijn fascinatie geweest. Na zijn master Communicatie Wetenschappen ontwikkelde hij 2 jaar lang communicatie trainingen voor grote corporates. Na een jaar reizen door Centraal- en Zuid-Amerika zet hij zich in bij Ctalents om zintuigelijk talent te verbinden met werkgevers. Hierin is communicatie wederom de sleutel tot succesvolle samenwerkingen. Enerzijds door onze kandidaten en hun kwaliteiten door en door te leren kennen (daarvoor leert hij nu o.a. gebarentaal) en anderzijds door de behoefte van onze opdrachtgevers grondig in kaart te brengen.”Het allerleukste van Ctalents vind ik dat we het commerciële en het maatschappelijke aan elkaar weten te verbinden. Ik geloof er sterk in dat dat er voor zorgt dat we een blijvende impact kunnen maken! “

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Milou Rodermans – Trainee Talent Matcher

Mede door haar studie interculturele communicatie heeft Milou interesse gekregen in culturele barrières en het verkleinen ervan. Na haar werkervaring bij een uitzendbureau en een social enterprise werd duidelijk dat de combinatie van talentmatchen en de maatschappelijke toegevoegde waarde voor haar een ideale combinatie zou zijn. Ctalents is daarom ook een uitgelezen plek waar zij, sinds begin 2019, graag als Talent Matcher haar talenten inzet om de werkloosheid onder zintuiglijk talent duurzaam te verlagen.

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Bodi Biesheuvel – Social Media & Content Medewerker

Met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van social media en een zelf opgebouwd bereik van 40.000 mensen kan je Bodi een ware social-expert noemen. Hij is verantwoordelijk voor de sociale media van Ctalents. Hij zorgt er voor dat Ctalents zich ook op socials actief, consistent en groeiend beweegt. Zijn doelstelling is om zoveel mogelijk mensen met een visuele of auditieve uitdaging te bereiken voor vooruitgang op het gebied van werk. “Ctalents maakt dit mogelijk.”

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Maaike Landman – Manager Sign Language Coffee Bar

Het mooiste van de koffiebar vindt Maaike het samenbrengen van verschillende belangen: “Aan de ene kant kunnen we bedrijven helpen met hun bijdrage aan de Participatiewet, aan de andere kant kunnen we doven en slechthorenden aan het werk helpen. Hoe dit samenkomt, is prachtig om te zien.”

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Andrea Tanke – Talent Sourcer & Developer

Andrea studeerde Algemene Sociale Wetenschappen (Bsc) en Sociale Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Na al eerder een stage bij Ctalents te hebben gedaan is zij sinds 1 augustus 2019 in dienst als Talents Sourcer & Developer. Andrea heeft veel affiniteit met de ontwikkeling van mensen en hun sociale interactie. Zij vindt gelijke kansen voor mensen belangrijk en zet zich in voor het continue leren en ontwikkelen van hen. Haar benadering is hierbij praktisch en oplossingsgericht. In haar functie gaat zij op zoek naar nieuwe talenten en begeleidt de ontwikkeling van hen. Tevens is zij het contact persoon voor het bloggers en ambassadeurs team van Ctalents.

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Mileen van Ling – Talent Matcher

Na haar afgeronde master ‘Arbeid Zorg en Welzijn: Beleid en Interventie’ is Mileen in mei 2017 bij Ctalents begonnen. Met een achtergrond en een grote interesse in diversiteit en sociaal ondernemerschap, zit Mileen op haar plek bij Ctalents. Met plezier reist ze van maandag tot en met vrijdag van Utrecht naar Amsterdam om zo veel mogelijk talenten aan het werk te helpen. Ze is graag in contact met zowel kandidaat als werkgever. Door goed te luisteren naar de behoeften van beide partijen matcht zij de kandidaten aan organisaties en vacatures.

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Lisette Joosten – Talent Matcher

Lisette is sinds 2014 werkzaam bij Ctalents als Talent Matcher. Met een bachelor Culturele antropologie en een master Culture, organisation and management op zak heeft zij inzichten in groepsdynamiek en culturen binnen organisaties. Zij geeft trainingen aan de zintuiglijk talenten en onderhoud de relaties met de werkgevers. Door uitgebreide kennis van zowel de kwaliteiten van de trainee als de wensen van de werkgever bouwt zij een brug tussen beiden om zo de juiste match te maken.

“Met de evenementen die ik organiseer wil ik leden inspireren en met elkaar verbinden!”

Claire van Steenbergen – Event Manager & Community Manager

Na 10 jaar te hebben gewerkt binnen de evenementenbranche is Claire in juni 2018 begonnen bij Ctalents als Event en Community Manager. Ze organiseert workshops, evenementen en activiteiten voor de community en voor Ctalents. Daarnaast is zij de contactpersoon voor leden van de community. Met de evenementen die zij organiseert wil ze leden inspireren en met elkaar verbinden.

“Met de evenementen die ik organiseer wil ik leden inspireren en met elkaar verbinden!”

Madeleine Finson – Trainee Talent Matcher

Madeleine werkt sinds maart 2019 bij Ctalents. Na het afronden van haar studie Bedrijfskunde MER is dit haar eerste kennismaking met diversiteit, inclusie en recruitment. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan met projectmatig werken, marketing en HRM. Dit kan zij goed gebruiken in haar functie van Trainee Talent Matcher bij Ctalents, waar de kandidaat en de werkgever centraal staat.

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Joost Haarhuis – Learning & Development Specialist

Joost heeft een passie voor leren, ontwikkelen en digitale media. Dat is steeds de rode draad geweest toen hij windsurfleraar was op de Canarische Eilanden, business unit manager bij funda en docent in het voortgezet onderwijs. Joost bouwt nu aan het digitale leerplatform We Are Ctalents waar slechthorenden of slechtzienden de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Een fantastische uitdaging!

“The idea that some lives matter less is the root of all that’s wrong with this world. – Dr Paul Farmer”

Ghislaine Groenewegen – Trainee Talent Matcher

Ghislaine is sinds juli 2019 werkzaam bij Ctalents als Trainee Talent Matcher. Ze is van origine taalkundige en heeft inmiddels een aantal jaar werkervaring opgedaan met personen met een zintuiglijke uitdaging. Ghislaine heeft de aarde omcirkeld en in meerdere landen gewoond en heeft hierdoor niet alleen enorm sterke sociale skills, maar spreekt ook meerdere talen. Haar hart ligt bij het gelijker maken van de wereld; Ze is feministisch, queer, vindt gender een construct en is van mening dat leeftijd slechts een getal is en dat fysieke kenmerken onbelangrijk zouden moeten zijn. Haar talent ligt bij het leggen van waardevolle contacten en haar liefdevolle onbevooroordeelde benadering brengt mensen dichter bij elkaar.

“Ik vind het mooi om daadwerkelijk een verschil te maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”

Marjon Weteringe – HR Medewerker

Marjon heeft ruim 25 jaar ervaring als allround HR medewerker (voornamelijk in de Media) en is sinds de zomer van 2018 in dienst gekomen bij Ctalents. Ze is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en gedetacheerden van de verschillende bedrijven (Restaurant Ctaste, Sign Language Coffee Bar, Stichting Ctalents en Ctalents B.V.). voor vragen over arbeidsvoorwaarden, urenregistraties, verlofopnames e.d. Ook houdt zij zich bezig met de salarisadministratie en facturatie.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking