Ontmoet het Ctalents team!

Inclusie is een keuze, onderdeel van je strategie en je operations.

Sandra Ballij – CEO 

Sandra heeft vijf jaar gewerkt als bankier en marketeer. Verder heeft Sandra elf jaar ervaring in de branche van speciale talenten activatie en zes jaar in het succesvol koppelen van talenten met grote werkgevers. Ook is zij ambassadeur van Social Enterprise, winnaar van de Dare to have a Dream Award 2013 en winnaar van het Social Impact lab. Sandra is daarnaast ook eigenaar van Ctaste, één van de eerste succesvolle commerciële sociale ondernemingen van Nederland. Sinds 2017 is hier ook de Sign Language Coffee Bar bij gekomen.

“Samen met een gemotiveerd team werken aan meer inclusie in Nederland.”

Liset Bakker – Manager HR & Operations

Liset is sinds het begin van Ctalents in 2014 betrokken bij de organisatie. Als Manager HR & Operations richt zij zich op alle HR & salaris vraagstukken van de medewerkers en gedetacheerden van Ctalents, Sign Language Coffee Bar en Ctaste. Daarbij maakt zij het mogelijk dat Ctalents gecertificeerd is en blijft, om zo te kunnen detacheren bij de verschillende partners. Ook houdt zij zich bezig met het beheren, behouden en aangaan van nieuwe samenwerkingen met bedrijven en samenwerkingspartijen. Ze heeft de studie Human Resource Management & PDL afgerond en is afgestudeerd op sociaal ondernemen.

“Er is maar één verantwoordelijk voor jou….en dat ben jij!”

Caroline van Dijk – Career Coach

Na een loopbaan van ruim 25 jaar van TV-productieassistent tot Productiemanager TV bij de publieke omroep (NCRV) besloot Caroline in 2014 voor zichzelf te beginnen. Haar interesse in leiderschap en haar wens om anderen hierin te begeleiden bracht haar bij het Coaches Training Institute (CTI), waar ze in 2016 haar opleiding tot (Co-Active) Professional Coach succesvol afrondde. Naast zo nu en dan een mooie mediaproductie draaien en studenten mediaproductie begeleiden, zet ze zich voornamelijk in als coach en trainer. Zelf slechthorend vanaf haar 4e jaar is het haar drive om ook onze kandidaten het geluk van zelfregie te laten ervaren: “Er is er maar één verantwoordelijk voor jou… en dat ben jij!”

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Andrea Tanke – Talent Sourcer & Developer

Andrea studeerde Algemene Sociale Wetenschappen (Bsc) en Sociale Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Na al eerder een stage bij Ctalents te hebben gedaan is zij sinds 1 augustus 2019 in dienst als Talents Sourcer & Developer. Andrea heeft veel affiniteit met de ontwikkeling van mensen en hun sociale interactie. Zij vindt gelijke kansen voor mensen belangrijk en zet zich in voor het continue leren en ontwikkelen van hen. Haar benadering is hierbij praktisch en oplossingsgericht. In haar functie gaat zij op zoek naar nieuwe talenten en begeleidt de ontwikkeling van hen. Tevens is zij het contact persoon voor het bloggers team en ambassadeurs team van Ctalents.

“Ik vind het mooi om daadwerkelijk een verschil te maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”

Marjon Weteringe – HR Medewerker

Marjon heeft ruim 25 jaar ervaring als allround HR medewerker (voornamelijk in de Media) en is sinds de zomer van 2018 in dienst gekomen bij Ctalents. Ze is het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en gedetacheerden van de verschillende bedrijven (Restaurant Ctaste, Sign Language Coffee Bar, Stichting Ctalents en Ctalents B.V.). voor vragen over arbeidsvoorwaarden, urenregistraties, verlofopnames e.d. Ook houdt zij zich bezig met de salarisadministratie en facturatie.

“Ik vond het tijd om daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving.”

Mileen van Ling – Talent Matcher

Na haar afgeronde master ‘Arbeid Zorg en Welzijn: Beleid en Interventie’ is Mileen in mei 2017 bij Ctalents begonnen. Met een achtergrond en een grote interesse in diversiteit en sociaal ondernemerschap, zit Mileen op haar plek bij Ctalents. Met plezier reist ze van maandag tot en met vrijdag van Utrecht naar Amsterdam om zo veel mogelijk talenten aan het werk te helpen. Ze is graag in contact met zowel kandidaat als werkgever. Door goed te luisteren naar de behoeften van beide partijen matcht zij de kandidaten aan organisaties en vacatures.

“Het geeft mij energie om een onderdeel te zijn van deze positieve beweging in de maatschappij” 

Lisette Joosten – Talent Matcher

Lisette is sinds 2014 werkzaam bij Ctalents als Talent Matcher. Met een bachelor Culturele antropologie en een master Culture, organisation and management op zak heeft zij inzichten in groepsdynamiek en culturen binnen organisaties. Zij geeft trainingen aan de zintuiglijk talenten en onderhoud de relaties met de werkgevers. Door uitgebreide kennis van zowel de kwaliteiten van de trainee als de wensen van de werkgever bouwt zij een brug tussen beiden om zo de juiste match te maken.

“Met de evenementen die ik organiseer wil ik leden inspireren en met elkaar verbinden!”

Claire van Steenbergen – Event Manager & Community Manager

Na 10 jaar te hebben gewerkt binnen de evenementenbranche is Claire in juni 2018 begonnen bij Ctalents als Event en Community Manager. Ze organiseert workshops, evenementen en activiteiten voor de community en voor Ctalents. Daarnaast is zij de contactpersoon voor leden van de community. Met de evenementen die zij organiseert wil ze leden inspireren en met elkaar verbinden.

“Met de evenementen die ik organiseer wil ik leden inspireren en met elkaar verbinden!”

Madeleine Finson –  Jr. Talent Matcher

Madeleine werkt sinds maart 2019 bij Ctalents. Na het afronden van haar studie Bedrijfskunde MER is dit haar eerste kennismaking met diversiteit, inclusie en recruitment. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan met projectmatig werken, marketing en HRM. Dit kan zij goed gebruiken in haar functie van Junior Talent Matcher bij Ctalents, waar de kandidaat en de werkgever centraal staat. Madeleine is onderdeel van het team Talent Matchers.

“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito – Dalai Lama”

Patricia Bakker – Online Marketing

Patricia studeerde International Hotelmanagement aan Breda University. Na haar afstudeeronderzoek over sociale ondernemingen is ze eind september begonnen als Sales en Recruitment medewerker bij de Sign Language Coffee Bar. Sinds kort is ze verantwoordelijk voor de online marketing van Ctalents en We are Ctalents. Ze heeft een passie voor sociaal ondernemen en daar sluit Ctalents als bedrijf heel mooi op aan!

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Klik hier voor onze openstaande vacatures.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking