Werken bij Ctalents:

Wil je weten waarom werken bij Ctalents next level recruitment is? Luister dan hier onze podcast!
Solliciteer nu naar deze gave openstaande functies.

Vind jij het ook belachelijk dat 65% van de mensen met een auditieve en/of visuele beperking werkloos is? Wil jij jouw commerciële skills inzetten om de wereld een beetje mooier te maken? Vecht voor inclusie en kom bij Ctalents!

Adviseur Inclusie (32-40 uur)

Acquisitie doen vanuit een dienst waar je écht achter kan staan. Relaties uitbouwen omdat jouw sales geen gebakken lucht is. Advies geven over een onderwerp waar we allemaal beter van worden. Zet jij jouw commerciële skills in om Nederland inclusiever te maken? 

Meewerkstage Marketing

Altijd al geweten dat Marketing helemaal jouw ding is? Gaat jouw hart sneller kloppen van grote uitdagingen op het gebied van content, conversatie en conversie? En ben je klaar voor een zelfstandige stage, waarbij je écht impact mag gaan maken?

Meewerkstage Officemanager / Sales assistant

In no time maak jij jezelf onmisbaar voor iedereen bij Ctalents! Als stagiair Officemanager zorg je er namelijk voor dat je alle touwtjes in handen hebt en dat niemand belangrijke zaken over het hoofd ziet. Een meewerkstage met veel verantwoordelijkheden bij een organisatie die zicht hard maakt voor een inclusiever Nederland. Daar droomt toch iedereen van?

Meewerkstage HRM

In no time maak jij jezelf onmisbaar voor iedereen bij Ctalents! Als HRM stagiair zorg je er namelijk voor dat je alle touwtjes in handen hebt en dat niemand belangrijke zaken over het hoofd ziet. Een meewerkstage met veel verantwoordelijkheden bij een organisatie die zicht hard maakt voor een inclusiever Nederland. Daar droomt toch iedereen van?

Meewerkstage Learning & Development

Ben je op zoek naar een uitdagende Learning & development stage bij een van de leukste Social Enterprises van Nederland? Zoek dan niet verder!

 

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking