Meewerkstage: Marketing

Altijd al geweten dat Marketing helemaal jouw ding is? Gaat jouw hart sneller kloppen van grote uitdagingen op het gebied van content, conversatie en conversie? En ben je klaar voor een zelfstandige stage, waarbij je écht impact mag gaan maken? Dan is deze Marketing stage iets voor jou.

Een man geeft een presentatie terwijl twee vrouwen kijken

De wereld inclusiever maken kost bloed, zweet en tranen. Feit is dat 70% van onze doelgroep werkloos thuis zit, onder niveau aan het werk is en dat zij minder kans hebben op een uitdagende carrière. Belachelijk! Toch? Ctalents bemiddelt professionals met een auditieve en/of visuele beperking naar een passende baan. Een baan op niveau dus. Bij voorkeur met uitzicht op een vervolgstap.

Onze missie mag verteld worden, mag verder verspreid worden en moet door meer mensen gehoord worden. En daar kom jij om de hoek! Tijdens deze stage ga jij namelijk aan de slag met het bedenken, opzetten en verder uitwerken van diverse marketingacties. Elke dag denk je na over hoe wij meer impact kunnen maken. Hoe we (meer) nieuwe kandidaten naar ons toe kunnen trekken. En hoe wij zorgen dat organisaties in verschillende sectoren ons weten te vinden.

Jij krijgt dan ook de vrijheid om jouw creativiteit de vrije loop te laten gaan. Alle goede ideeën zet je om in een marketing plan, welke je blijft finetunen. Jouw voorstellen om de customer experience te verbeteren en ons merk te laten groeien, doe je direct aan onze Head of Digital Growth. Samen zetten jullie jouw creatieve voorstellen om in uitvoerbare plannen. Daarnaast verzorg je emailcampagnes, zorg je dat de website er strak uit ziet en onderhoud je onze social media. Jij weet hoe je onze doelgroep kan bereiken en zorgt ervoor dat we met ze in contact komen én blijven. Binden en boeien doe jij door relevante content te creëren en plaatsen op de nieuwsbrieven, website en onze social media. Jouw verbindende schrijfstijl zorgt ervoor dat onze boodschap enthousiast, luid en duidelijk over wordt gebracht! Tussen dit alles door, ondersteun je ook nog bij de organisatie van verschillende events. Je zorgt ervoor dat uitnodigingen speels en toch zakelijk geschreven zijn, de juiste lay-out hebben én tijdig verstuurd worden. Jouw doel is om elke workshop en ieder event vol met inschrijvingen te krijgen! Het belangrijkste event waar je deel van gaat uitmaken? Onze jaarlijkse uitreiking van de Diamond Awards in december! Het is flink aanpoten om alles op het juiste moment uit te zetten en zoveel mogelijk bekendheid aan dit event te geven.

We kunnen dus wel stellen dat jij een hands-on mentaliteit hebt. Je vindt het fijn als je met verschillende projecten tegelijkertijd bezig bent en schakelt snel tussen de verschillende activiteiten. Je weet hoe je jouw collega’s enthousiast maakt en meekrijgt in jouw ideeën. Dan heb je ook nog lef, ben je resultaatgericht, wil jij een bijdrage leveren aan een inclusiever Nederland én ben je lekker positief en vrolijk!

Jij hebt:

 • Een HBO/WO opleiding in een richting als marketing, communicatie of nieuwe media
 • Een flexibele en zelfstandige houding
 • Interesse in inclusie en diversiteit
 • Een voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

Over ons:

Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een enorme winnaarsmentaliteit zijn wij dé partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen.

Wat verwachten wij van jou?

Dat jij samen met ons vecht voor wat juist is. Namelijk; een inclusiever Nederland. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij iedereen te woord te staan. Je werkt zeer nauwkeurig. Jij vind het niet meer dan normaal dat mensen zich houden aan gemaakte afspraken. Je beschikt over een goed stel hersens en weet mee te komen in de snelheid van ons vak. Je komt nooit aan met een probleem, maar met een oplossing (of drie). Je bent proactief en zelfsturend, wat maakt dat je om kan gaan met alle vrijheid én verantwoordelijkheden die je bij ons krijgt.

Wat bieden wij jou?

 • Een Marketing stage die we samen verder vorm kunnen geven (afhankelijk van jouw studievraag)
 • De mogelijkheid om na je stage bij Ctalents te blijven (dat hebben er meer gedaan!)
 • Een werkplek waar je voelt dat je verschil maakt en iets goeds doet
 • Een informele werkomgeving waarin je elke dag het beste uit jezelf kan halen
 • Een hoog en aanstekelijk energieniveau met hechte collega’s die voor je klaar staan
 • De blijvende mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • Een stagevergoeding met een reiskostenvergoeding van deur tot deur

Kom jij ons helpen om onze mooie sociale onderneming verder op de kaart te zetten? Laat ons dan snel weten waarom jij dé marketing stagiair bent waar wij naar op zoek zijn! Stuur je motivatie en CV naar Claire van Steenbergen via claire@ctalents.nl.