Vacature: Adviseur Inclusie

Acquisitie doen vanuit een dienst waar je écht achter kan staan. Relaties uitbouwen omdat jouw sales geen gebakken lucht is. Advies geven over een onderwerp waar we allemaal beter van worden. Zet jij jouw commerciële skills in om Nederland inclusiever te maken?

Een vrouw zit achter haar laptop te bellen terwijl er twee mensen achter haar aan het praten zijn

Adviseur Inclusie

Eerlijkheid duurt het langst, ook in de sales. Daarom vallen we direct met de deur in huis.
Op dit moment zit ongeveer 70% van onze doelgroep werkloos thuis. Talentvolle mensen met een auditieve/en of visuele beperking werken vaak onder hun niveau en zij hebben minder kans op een uitdagende carrière. En dat terwijl iedereen in Nederland het recht heeft om eigen geld te verdienen met werk op niveau. Werk dat bij hen past. Werk met een toekomstperspectief, zodat dromen nagejaagd kunnen worden.
Wij weten inmiddels; Nederland inclusiever maken kost bloed, zweet en tranen. Om die reden zoeken wij versterking in de vorm van een Accountmanager. Een netwerker. Een relatiebeheerder.

Ben jij die Adviseur Inclusie die het verschil gaat maken?

Zoals elke succesvolle accountmanager krijg jij energie van het binnenhalen van nieuwe klanten en het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten. De adrenalinestoot die je krijgt als het lukt, verveelt nooit! Daardoor geef jij nooit op bij een ‘nee’. Jij gaat door met acquisitie plegen en hiermee weet jij jouw netwerk snel uit te breiden.
Jij weet direct als er ergens nieuwe kansen ontstaan en je schuwt niet om de eerste te zijn die belt. Alle vooroordelen omtrent onze doelgroep, en de bezwaren tegen een samenwerking, weet jij moeiteloos om te buigen. Jij weet altijd weer om tafel te komen en iedereen enthousiast te krijgen. Met jouw commerciële vaardigheden ben jij niet alleen in staat om kansen te signaleren, maar ook daadwerkelijk te pakken.

De relatiebeheerder in jou zorgt ervoor dat relaties verstevigd en uitgebreid worden. Jij staat stevig in je schoenen, jij bent een adviseur die meedenkt met de organisatie en jij weet rake vragen te stellen. Vragen waarmee jij mensen aan het denken zet. Jij neemt jouw klanten serieus en staat altijd voor ze klaar. Je komt gemaakte afspraken na en je bent altijd sneller dan de concurrent! Elke keer als er een vacature binnenkomt, ga jij met een van de Recruiters om tafel om een plan te bedenken. Een plan om zo snel mogelijk de beste kandidaat te leveren!
Je inspireert de mensen om je heen door de manier waarop jij nieuwe klanten weet aan te trekken en relaties verder uitbouwt. Jij voegt daden bij woorden en je bent een voorbeeld voor je collega’s als het gaat om het duurzaam vervullen van vacatures.

Naast accountmanager en relatiebeheerder, ben jij ook nog een strategisch denker. Je draagt actief bij aan het ontwikkelen en implementeren van ons salesplan. Samen met de CEO en de Directeur Impact ga je werken aan het marktbewerkingsplan voor de komende jaren. Een marktbewerkingsplan welke ervoor moet zorgen dat we jaarlijks dubbel zoveel impact maken!
Jij levert belangrijke input voor (grote) aanbestedingen, offertes en tenders. Ook identificeer jij potentiële interne risico’s, knelpunten en verbetermogelijkheden binnen de huidige processen en procedures. Jij bent dan ook iemand die zich uitspreekt en geen moeite heeft met directe communicatie.
Waarom jij dit alles zo gemakkelijk doet? Omdat je weet dat je hiermee nieuwe kansen creëert voor onze medewerkers! En nieuwe kansen creëren, zorgt ervoor dat jij dichtbij jouw targets komt. Targets die jij zelf hebt gesteld, om jezelf uit te dagen en elke dag het beste uit jezelf te halen.

Over ons:

Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een play to win attitude zijn wij de partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen. Wil je weten waarom werken bij Ctalents next level recruitment is? Luister dan hier onze podcast!

Wat verwachten wij van jou?

Dat jij vecht voor wat juist is. Namelijk; een inclusiever Nederland. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij mensen aan je te binden. Jij vindt het niet meer dan normaal dat mensen zich houden aan gemaakte afspraken. Je beschikt over een goed stel hersens en weet mee te komen in de snelheid van ons vak. Je komt nooit aan met een probleem, maar met een oplossing (of drie). Je bent proactief en zelfsturend, wat maakt dat je om kan gaan met alle vrijheid die je bij ons krijgt.

Wat bieden wij jou?

  • Een mooi, marktconform salaris met een reiskostenvergoeding van deur tot deur
  • Een informele werkomgeving waarin je elke dag het beste uit jezelf kan halen
  • Een hoog en aanstekelijk energieniveau met hechte collega’s die voor je klaar staan
  • Een werkplek waar je voelt dat je verschil maakt en iets goeds doet
  • Heerlijke vrijdagmiddagborrels en onvergetelijke teamuitjes

Word jij onze Adviseur Inclusie? Laat ons dan weten waarom jij hét talent bent waar wij naar op zoek zijn! Stuur je motivatie en CV naar info@ctalents.nl