Vacature: Recruiter impact (32-40 uur)

Vind jij het ook belachelijk dat 70% van de mensen met een visuele of auditieve beperking werkloos is? Wil jij jouw commerciële skills inzetten om de wereld een beetje mooier te maken? Vecht voor inclusie en kom bij Ctalents als Recruiter Impact!

Recruiter Impact

Laten we direct maar eerlijk met je zijn. De wereld inclusiever maken kost bloed, zweet en tranen. Feit is dat 70% van onze doelgroep werkloos thuis zit, onder niveau aan het werk is en dat zij  minder kans hebben op een uitdagende carrière. Belachelijk! Toch?
Ctalents bemiddelt talentvolle mensen met een zintuiglijke beperking naar een passende baan. Een baan op niveau dus. Bij voorkeur met uitzicht op een vervolgstap. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen gezien én gehoord wordt op basis van z’n talent. Wij bemiddelen dan ook geen arbeidsgehandicapten. Nee. Wij doen aan serieus talentmanagement!

P.s. Deze baan is niet weggelegd voor mensen die snel de handdoek in de ring gooien.

Ben jij de Recruiter die impact komt maken? Dan ben jij:

 • Een resultaatgerichte doorzetter. Als het een keer niet lukt, dan probeer je het toch gewoon nog een keer? Targets stimuleren jou om elke dag het beste uit jezelf te halen en zoveel mogelijk mensen aan hun droombaan te helpen. Jouw doel is immers om zoveel mogelijk impact te maken!
 • Een netwerker pur sang. Je bent creatief in het bedenken hoe je met de juiste mensen in contact kan komen. Jobboards, LinkedIn, referral recruitment, beurzen bezoeken, workshops geven; jij bent overal zichtbaar en aanwezig! Je bent niet bang om contact te leggen, op welke  manier dan ook. Bellen, mailen, appen; het is maar net wat jouw kandidaat nodig heeft. Jij weet mensen te raken en aan je te binden. Je bent eerlijk en direct in jouw manier van communiceren, omdat je weet dat je een ander hier beter mee maakt.
 • Een puzzelaar. Met liefde zoek jij naar die ene speld in de hooiberg. Vervolgens maak je de perfecte match, zodat zowel jouw kandidaat als de opdrachtgever voor langere tijd (duurzaam) aan elkaar verbonden zijn. De ene keer is het nodig om een assessment af te nemen, de andere keer is het nodig om meer tijd te nemen voor het voorbereiden. Doordat je bij de kandidaat bent aangesloten van intake tot match, weet jij precies wat jouw kandidaat nodig heeft om zichzelf te kunnen presenteren in zijn ware kracht.
 • Een echte multitasker. Searchen, vacatures schrijven, organiseren van jobdates, je accountmanager overtuigen van je kandidaat, voorbereiden van een sollicitatiegesprek, feedback geven, helpen met het aanvragen van hulpmiddelen en het voeren van arbeidsonderhandelingen. Het zijn slechts enkele van jouw verantwoordelijkheden in deze veelzijdige baan.
  En oh ja. Dan weet je ook nog het overzicht te bewaren in alle lopende procedures. Uiteraard met een grote lach op jouw gezicht!

Over ons:

Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een play to win attitude zijn wij de partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen. Wil je weten waarom werken bij Ctalents next level recruitment is? Luister dan hier onze podcast!

Wat verwachten wij van jou?

Dat jij vecht voor wat juist is. Namelijk; een inclusiever Nederland. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij mensen aan je te binden. Jij vind het niet meer dan normaal dat mensen zich houden aan gemaakte afspraken. Je beschikt over een goed stel hersens en weet mee te komen in de snelheid van ons vak. Je komt nooit aan met een probleem, maar met een oplossing (of drie). Je bent proactief en zelfsturend, wat maakt dat je om kan gaan met alle vrijheid die je bij ons krijgt.

Wat bieden wij jou?

 • Een werkplek waar je voelt dat je verschil maakt en iets goeds doet
 • Een informele werkomgeving waarin je elke dag het beste uit jezelf kan halen
 • Een hoog en aanstekelijk energieniveau met hechte collega’s die voor je klaar staan
 • De blijvende mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • Een mooi salaris met een reiskostenvergoeding van deur tot deur
 • Heerlijke vrijdagmiddagborrels en onvergetelijke teamuitjes

Word jij onze Recruiter Impact? Laat ons dan weten waarom jij hét talent bent waar wij naar op zoek zijn! Stuur je motivatie en CV naar Fleur van Puijenbroek via fleur@ctalents.nl.

Bekijk hier onze andere vacatures.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking