Stage: Growth Hacking

Functieomschrijving:

Ben je op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van Growth Hacking bij een van de leukste Social Enterprises van Nederland? Zoek dan niet verder!
Wij zoeken een pro-actieve, creatieve stagiair(e) met een hands-on mentaliteit. Als Growth Hacker werk je samen met het team aan de optimalisatie van de online marketing en dus de  groei van Ctalents. Dit doe je door het uitwerken, uitvoeren en evalueren van experimenten zoals A/B testing. Daarnaast leer je digital marketing tools te gebruiken en in te zetten. Je krijgt hierin de vrijheid om met eigen ideeën te komen en deze te realiseren. Je bedenkt creatieve manieren om de doelgroep te bereiken en je bent gepassioneerd om groei te realiseren. Kortom, je bent continue bezig met verbeteren van online marketing.

Functie-eisen:

Jij hebt of bent:
– Een HBO/WO opleiding in de richting van marketing/Growth Hacking
– Een flexibele en zelfstandige houding
– Een commerciële instelling
– Interesse in inclusie en diversiteit
– Een voldoende beheersing van de Nederlandse taal.
– Ervaring met Growth Hacking is een pré

Over ons:

Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een enorme winnaarsmentaliteit zijn wij dé partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen.

Wat bieden wij jou?

– Een gezellig enthousiast team.
– De ruimte om zelfstandig te werken en diverse projecten op te pakken.
– Een marktconform stagevergoeding en reiskostenvergoeding.
– Lekkere koffie! Een keer in de week samen sporten.
– Wij zijn gevestigd in Breukelen en Amsterdam. Momenteel werken we voornamelijk thuis en    werken we online samen, hierdoor kan je ook flexibel jouw uren indelen.

Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel via claire@stichting-ctalents.nl met een korte motivatie, je CV en de eventuele stageopdracht die benodigd is voor je opleiding. Je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen op 020-6765416.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking