Uitdagende meewerkstage marketing bij een social enterprise

Ben je op zoek naar een uitdagende marketing stage bij een van de leukste Social Enterprises van Nederland? Zoek dan niet verder!

Wij zoeken een pro-actieve en creatieve stagiair(e) met een hands-on mentaliteit. Je werkt samen samen met het team aan de optimalisatie van de online marketing en dus de groei van Ctalents. Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en durft nieuwe dingen uit te proberen. Je krijgt hierin ook de vrijheid om met eigen ideeën te komen en deze te realiseren.

Als marketing stagiaire zal je ondersteunen bij de creatie van allerlei marketing acties. Denk aan nieuwsbrieven en landing pages. Hierbij zal je marketing tools inzetten. Je zal assisteren bij online events waaronder de webinars en de Ctalents Diamond Awards. Je bedenkt creatieve manieren om de doelgroep te bereiken en je bent gepassioneerd om groei te realiseren. Kortom, je bent continue bezig met verbeteren van online marketing.

Functie-eisen:

– Een HBO/WO opleiding in een richting als marketing, communicatie of nieuwe media

– Een flexibele en zelfstandige houding

– Interesse in inclusie en diversiteit

– Een voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

Over ons:
Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een enorme winnaarsmentaliteit zijn wij dé partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen.

Wat bieden wij jou?

Een stage die we samen verder vorm kunnen geven (afhankelijk van jouw studievraag)
De mogelijkheid om na je stage bij Ctalents te blijven (dat hebben er meer gedaan!)
Een werkplek waar je voelt dat je verschil maakt en iets goeds doet
Een informele werkomgeving waarin je elke dag het beste uit jezelf kan halen
Een hoog en aanstekelijk energieniveau met hechte collega’s die voor je klaar staan
De blijvende mogelijkheid om vanuit huis te werken
Een stagevergoeding met een reiskostenvergoeding van deur tot deur.

Word jij onze marketing stagiair(e)? Laat ons dan weten waarom jij hét talent bent waar wij naar op zoek zijn! Stuur je motivatie en CV naar Claire van Steenbergen via claire@stichting-ctalents.nl.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking