Stage: Social Media

Functieomschrijving:

Ben jij student in Social media, zoek jij een bijzondere werkgever om stage bij te lopen en vind jij daarnaast een inclusieve samenleving belangrijk? Dan is Ctalents iets voor jou! Wij zoeken een communicatieve en enthousiaste stagiair(e) die op een originele en creatieve manier onze doelgroep kan bereiken. Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en durft nieuwe dingen uit te proberen. Door jouw motivatie en interesse in inclusie en diversiteit ben je goed op de hoogte over wat er speelt. Je vindt het leuk om content te creëren waarmee je de lezer enthousiasmeert. Verder vind je het niet erg om in een omgeving te werken waar het elke dag anders is. Je zal de verschillende sociale mediakanalen van onze organisatie onderhouden. Zo zorg jij dat alle activiteiten die de komende maanden plaats vinden op de kanalen zijn geplaatst met bijpassend beeldmateriaal en content. Je denkt mee over hoe je meer volgers kunt krijgen die binding hebben met Ctalents, maakt hiervoor een plan en zet de acties uit. Je denkt verder dan een normale post, je denkt proactief mee met een volgend event, blog, vlog, fotoreportage, video, nieuwsbericht of persbericht. Daarbij ondersteun je in het verbeteren van de website en de uitingen op de website.

Functie-eisen:

Jij hebt of bent:
– Een HBO/WO opleiding
– Een flexibele en zelfstandige houding
– Interesse in inclusie en diversiteit
– Een voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

Over ons:

Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een enorme winnaarsmentaliteit zijn wij dé partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen.

Wat bieden wij jou?

– Een gezellig enthousiast team.
– De ruimte om zelfstandig te werken en diverse projecten op te pakken.
– Een marktconform stagevergoeding en reiskostenvergoeding.
– Lekkere koffie! Een keer in de week samen (online) sporten.
– Wij zijn gevestigd in Breukelen en Amsterdam.

Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel via claire@stichting-ctalents.nl met een korte motivatie, je CV en de eventuele stageopdracht die benodigd is voor je opleiding. Je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen op 020-6765416.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking