Meer dan 800.000 mensen in Nederland met een handicap zijn werkeloos en dat is bullshit.

Ik ben Sandra Ballij. Meer dan 800.000 mensen in Nederland met een handicap zijn werkeloos en dat vind ik bullshit. Vind jij dit ook bullshit? Maak dan je eigen bullshit filmpje en deel en tag anderen zodat we een ware beweging op gang krijgen. Dank je wel!

Vind jij dit ook bullshit?

Stap 1: Maak je eigen bullshit filmpje
Stap 2: Plaats deze op je eigen social media profiel en gebruik de hastags #anderskijken en #ministervangehandicaptenzaken en verwijs naar deze campagnepagina: www.ctalents.nl/anderskijken
Stap 3: Deel en tag je vrienden zodat we een ware beweging op gang krijgen.

Hoe maak je een bullshit gebaar?

Je pakt je linkerarm en je linkerhand, daar maak je een vuist van. Je pink en je wijsvinger doe je omhoog. Je legt je linkerarm op je rechterarm, ongeveer ter hoogte van je buik. Je maakt van je rechterhand ook een vuist en die doe je open en dicht. En zo heb je nu met je linkerhand de bull en met je rechterhand shit: Bullshit!

Bekijk alle video’s

 

Ruim 800.000 mensen met een beperking zitten werkloos thuis. Dat vind ik bullshit! Maak ook jouw bullshit filmpje! Stem 17 juni op Sandra Ballij #anderskijken #ministervangehandicaptenzaken https://www.ctalents.nl/stem-op-sandra-als-nieuwe-minister-van-gehandicaptenzaken

Posted by Claire Van Steenbergen on Monday, 3 June 2019

 

In Nederland zijn er blijkbaar 800.000 mensen werkloos. Dat vind ik bullshit!

Ik vind het erg jammer, want of je nou doof bent of horend: iedereen verdient een eerlijke kans om te kunnen integreren in de maatschappij.

Zo denkt Sandra Ballij ook precies hetzelfde over. Steun Sandra en kies haar op 17 juni als de nieuwe minister van Gehandicaptenzaken!

#anderskijken #minstervangehandicaptenzaken #integratie #doven #horenden #maatschappij

Posted by Said Jamal on Tuesday, 4 June 2019

 

Ruim 800.000 mensen met een beperking zitten werkloos thuis. Al dat talent laten we onbenut. Dat is toch BULLSHIT?!?!
Neem ook je eigen bullshit filmpje op als je hier mee eens bent. Like en deel.

Stem 17 juni op Sandra voor #ministervangehandicaptenzaken

#anderskijken #bullshit

Posted by Lieke van Schooten on Wednesday, 5 June 2019

 

Er zijn in Nederland meer dan 800.000 mensen met een handicap werkeloos…en dat vind ik bullshit! 17 juni stemmen op Sandra Ballij voor #ministervangehandicaptenzaken #anderskijken #stemopsandra https://www.ctalents.nl/anderskijken

Posted by Luc Reynolds on Monday, 3 June 2019

 

Graag jullie aandacht voor het volgende. Stem allemaal op 17 Juni op Sandra Ballij als Ministerie voor Gehandicaptenzaken!!!!! #anderskijken #ministervangehandicaptenzaken #ctalents

Posted by Christiaan Eveleens Maarse on Tuesday, 4 June 2019

 

#anderskijken #ministervangehandicaptenzaken

800.000 mensen met een handicap zijn werkloos! Al dat talent laten we in onze maatschappij onbenut. Zonde! Maak jij ook een BULLSHIT-filmpje?

Posted by Lisette Joosten on Monday, 3 June 2019

 

Ik stem op Sandra Ballij als minister van gehandicaptenzaken op maandag 17 juni 21.15u op NPO1, jij toch ook?
#anderskijken
#ministervangehandicaptenzaken

Posted by Joyce de Ruiter-Bleijenbergh on Friday, 7 June 2019

 

Wist jij dat er 800.000 mensen met een handicap werkloos thuis zitten? Ik vind dit BULLSHIT (zie gebaar in het filmpje)!!
Vind jij dit ook? Neem je eigen BULLSHIT filmpje op en stem 17 Juni op Sandra Ballij als Minister van Gehandicaptenzaken. Bekijk de campagne pagina https://www.ctalents.nl/blog/steun-sandra-als-nieuwe-minister-van-gehandicaptenzaken #anderskijken #andersdoen #ministervangehandicaptenzaken #stemopsandra

Posted by Gabriela Jansen on Monday, 3 June 2019

 

Werkloos vanwege hun #handicap #bullshit #ministervangehandicaptenzaken #anderskijken #ctalents #awareness

Posted by Margaret Lima on Monday, 10 June 2019

Stem Sandra op 17 juni!

Ruim 800.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn werkloos en dat vinden wij bullshit! Luister naar de oproep van Mark Hillen en stem 17 juni op Sandra Ballij van Ctalents voor #ministervangehandicaptenzaken #anderskijken http://bit.ly/Anderskijken

Posted by Social Enterprise NL on Tuesday, 11 June 2019

Praat mee!

Laat weten in de Facebook comments waarom jij het ook bullshit vind dat er meer dan 800.000 mensen met een handicap werkeloos zijn. Gebruik hierbij de hastags #anderskijken #ministervangehandicaptenzaken en #stemopsandra.

Over Sandra

Waarom Sandra?

Sandra is al meer dan 12 jaar daadwerkelijk bezig om haar droom te verwezenlijken: de werkloosheid onder mensen met een zintuiglijke beperking verlagen van ruim 60% naar 20% .  Stel je eens een wereld voor waarin wij in staat zijn om te kijken naar iemands talenten. Het is tijd om de volgende stap te gaan zetten en om voor nog meer mensen het verschil te gaan maken.

Sandra in de media

Sandra zet zich al jaren in voor een toegankelijke en inclusieve samenleving. Zij heeft volop ervaring en heeft al voor veel maatschappelijke impact gezorgd. Een kleine greep uit Sandra Ballij in de media:

NOS:

Gaat Sandra écht de politiek in?

Nee, de minister van Gehandicaptenzaken gaat niet ècht de politiek in. Met de verkiezing van de minister van Gehandicaptenzaken maakt KRO-NCRV het statement dat mensen met een handicap top of mind dienen te zijn en een minister verdienen die hun belangen prioriteit geeft. In tegenstelling tot andere landen heeft Nederland namelijk geen minister van Gehandicaptenzaken. Wij hopen dat politiek Den Haag een voorbeeld neemt aan dit initiatief.

Wat gaat Sandra doen als Minister van Gehandicaptenzaken?

Zij zal het maatschappelijk debat gaat aanzwengelen en de handen uit de mouwen gaat steken. Hoe? Bijvoorbeeld door te lobbyen, wetgeving ter discussie te stellen, nieuwe ideeën te lanceren en goede plannen in de praktijk te brengen. Zij zal haar ideeën communiceren d.m.v. video’s, vlogs, podcasts met als doel: de houding van Nederland, ten opzichte van mensen met een beperking, positief veranderen.

Campagne film van Sandra.

“Sharon werd nergens aangenomen, wat ze ook probeerde. Nu is ze met behulp van Sandra een senior consultant!”

Sandra gaat alles in de strijd gooien om minister te worden. Zodat ze nog meer mensen aan het werk kan krijgen.

Wat vind jij van haar Ideeën? 👇🏾

Posted by NPO 1 on Friday, 31 May 2019

#ANDERSKIJKEN #STEMOPSANDRA

17 juni van 21.15 to 22.15 uur op NPO 1 kun je op Sandra Ballij stemmen als de nieuwe Minister van Gehandicaptenzaken!

Dit is Sandra. Sandra heeft een droom. Een droom waarin ieder mens gelijkwaardig is, gelijke kansen heeft, gehoord en gezien wordt voor het talent wat hij of zij is. Sandra droomt van een maatschappij waar een zogenaamde beperking of handicap geen aanleiding meer is voor hokjesdenken, voor nep oplossingen of voor loze woorden. Sandra ziet talenten waar anderen beperkingen zien.

Sandra heeft een droom. Maar Sandra is geen dromer. Zij is een doener, een aanpakker, een regelaar die met haar onuitputtelijke drive zoden aan de dijk zet…..en hoe! Met haar aanpak is zij al meer dan 12 jaar actief* om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een echte volwaardige en duurzame kans te geven. Zij beïnvloedt grote en kleine bedrijven in NL om daadwerkelijk een verandering op gang te brengen. Zij organiseert workshops voor mensen met een beperking om ze letterlijk en figuurlijk in hun kracht te zetten. Zij is een expert op het gebied van inclusie en participatie en werkt veel samen met andere instanties en hulpverleners om bruggen te bouwen. Sandra weet goede bedoelingen om te zetten in concrete resultaten waarbij zij inmiddels al meer dan 200 mensen met een uitdaging succesvol aan hun droombaan heeft kunnen helpen.

*Sandra is initiatiefneemster van Ctalents BV, een detacheringsbureau voor mensen met een zintuiglijke beperking, de community We Are Ctalents, restaurant Ctaste (eten in het donker) en de landelijk bekende Sign Language Coffee Bar (waar je in gebarentaal je bestelling doet bij dove baristas.

Haar initiatieven zijn niet onopgemerkt gebleven. Als sociaal ondernemer heeft zij al verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen. Maar Sandra doet het niet om prijzen of lovende woorden. Zij is pas tevreden als haar droom voor iedereen een werkelijkheid is geworden. Zij vindt zichzelf pas succesvol als het niet meer nodig is om mensen te overtuigen van de talenten van een ieder.

Help Sandra om haar droom werkelijkheid te laten worden en stem op haar als nieuwe Minister van Gehandicaptenzaken.

Leer Sandra beter kennen door dit interview:

#anderskijken #stemopsandra #ministervangehandicaptenzaken

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat zeggen anderen?

Niet meer dan logisch dat jij gekozen wordt Sandra! Mijn stem heb je!

Joyce  [Spreker]

#anderskijken Kun jij als geen ander Sandra Ballij heel veel succes!!

Kim [Adviseur Duurzame Inzetbaarheid en Inclusief Werkgeverschap]

Super!! Ga zeker op je stemmen!

Gwen  [WeTransfer]

Top Sandra! Go go go 👠💪. Zo leuk om met jou te werken voor #BDO, op naar nog meer bedrijven

Els [Manager HR Advies & Recruitment]

Jouw no nonsense en ‘direct yourself’ aanpak spreekt me al jaren aan. Tips heb ik alleen voor iedereen die dit leest: Stem op Sandra!

Carolien [Coach & Trainer]

Je hebt met Ctalents inderdaad een beweging in gang gezet…. En wat je voor mensen met een zintuiglijke beperking kunt, kun je ook met andere mensen met een beperking. Het gaat niet om de beperking, maar om het idee, het beeld, de beweging erachter!

Marije [Oogvereniging]

Jaaaaaaaaa, natúúrlijk moet jij dat zijn!!!

Daniëlle [Coach]

Like, super en mijn vote heb je!

Pieter [Facilitator voor veranderen & verbeteren]

Super Sandra!!! Trots op je! Mijn stem heb je 👍🏽

Saskia [Manager Projects & Operations Goalsetting, Erasmus]

Like, super en mijn vote heb je!

Pieter [Facilitator voor veranderen & verbeteren]


Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking