Talent sourcer specialist bij Ctalents Community

Jouw rol als talent sourcer specialist

Als talent sourcer specialist ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van talent sourcing strategieën in samenwerking met het team. Ons doel om binnen 1,5 jaar 5.000 mensen met een zintuiglijke uitdaging te bereiken en te inspireren staat daarbij hoog in het vaandel.

Je brengt de relevante markt in kaart en doet doelgroep- en concurrentie analyses. Je gaat proactief op zoek naar kandidaten (via alle mogelijke kanalen), benadert hen en zorgt voor een hoge conversie. Je searcht en interesseert kandidaten. Je bouwt, ontwikkelt en onderhoudt talentenpools die passen binnen onze visie. Je denkt mee binnen het team over het ontwerpen van de referral acties. Je weet verbanden te leggen met diverse partijen en hen aan je te binden. Je gebruikt en bedenkt manieren om onze doelgroep te bereiken, te boeien en te binden, zowel binnen als buiten de bekende paden.

In deze uitdagende, ontzettend gave functie ben jij onderdeel van onze unieke, groeiende social enterprise en maak je het verschil voor zintuiglijk talent!

De ideale kandidaat

Jij hebt minimaal een hbo opleiding afgerond en een paar jaar werkervaring opgedaan met sourcing. Je bent een zelfstarter en een beetje eigenwijs: het liefst stippel jij zelf je koers uit. Uiteraard vind je het geen probleem om verantwoording af te leggen over je werk omdat je trots bent op je resultaat. Je bent energiek, werkt gestructureerd en zet door waar anderen afhaken. Je stapt makkelijk op collega’s af en pakt enthousiast de telefoon op om kandidaten te bellen. Je bent een kanjer in netwerken. Ook weet je prima om te gaan met stakeholders binnen en buiten de organisatie. Verder heb je een goed gevoel voor humor, ben je nieuwsgierig, creatief, leergierig en zelfs een beetje eigenzinnig. Je bent op zoek naar een baan voor 24 – 32 uur per week.

Wat bieden wij?

 • De kans om écht impact te realiseren.
 • Toegang tot (online) trainingsmogelijkheden zodat je je op elk gewenst moment verder kunt ontwikkelen en groeien in professionaliteit.
 • Heerlijk professioneel espresso apparaat waar je onbeperkt van mag genieten.
 • Ongekend goede werksfeer en een leerzame en inspirerende werkomgeving.
 • Een unieke baan bij 1 van de mooiste social enterprises van Nederland.
 • Een platte no nonsense organisatie in de breedste zin van het woord.
 • Gewoon een geweldige baan voor 24 tot 32 uur per week (in overleg te bepalen).

Word jij onze nieuwe, onmisbare talent sourcer specialist? Laat ons dan weten waarom jij hét talent bent waar wij naar op zoek zijn.

Startdatum: in overleg.

Soort dienstverband: deeltijd, bepaalde tijd.

Opleidingen:

 • HBO (Vereist)

Sollicitatie procedure

 • Stuur je C.V. en motivatiebrief voor de functie die openstaat en bij je past
 • We laten je binnen 5 werkdagen weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek
 • Een selectie daarvan gaat door naar de assessment ronde
 • Een selectie volgt een meeloopdag
 • Beiden enthousiast? Dan maken we het contract in orde en gaan we van start!

Stuur je sollicitatie naar marjon@ctalents.nl

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking