Online Teambuilding

Geen teambuilding dit jaar vanwege de coronaciris?
Bij ons ga je met je collega’s op bedrijfsuitje zonder je huis uit te hoeven

Nu bijna iedereen noodgedwongen in zn uppie thuis moet werken, zien we onze collega’s alleen nog op een klein schermpje

Hoe bewaar je dan de onderlinge teamspirit?
Ctalents bied de oplossing: het teamuitje op afstand.

Juist in Coronatijd zijn teamuitjes belangrijk. Ontspannen met elkaar samenkomen. Wij bieden online teambuilding activiteiten aan, waarbij iedereen vanuit huis aan kan meedoen.

Gebarenborrel

Onder het genot van een lekker drankje leert De medewerkers onze dove collega Marga de Boer om op afstand je collega’s in gebarentaal een compliment te geven (#coronaproof)

De gebaren die we de deelnemers leren zijn complimenten, maar dit kunnen we uiteraard ook aanpassen naar de wens van de organisatie. Marga is onze dove collega en kan jullie alle gebaren leren die jullie willen. Het is dus ook mogelijk om mensen vooraf te vragen welke gebaren ze graag willen leren en deze mee te nemen in het live event.

Voorbeelden van gebaren die we de mensen nu leren zijn:

1) Tijd voor koffie?

2) Jij bent een topper!

3) Jij bent mijn beste collega!

4) JIj bent echt goed!

5) Dit is leuk!

Naast het doen van het live event, bieden we ook nog een online training ‘Complimenten geven’ aan voor alle deelnemers (vooralsnog alleen in het Nederlands, de online training is tot max 25 personen gratis, daarboven geldt een meerprijs  per persoon).

Ultimate Challenge

Challenge je collega’s
Ctaste en Ctalents presenteren The online Ultimate Challenge! Een online uitje waarbij jij je zintuigen anders leert inzetten! Om op afstand sociale verbondenheid met collega’s te creëren kun je elkaar uitdagen in dit online teamuitje. Hierbij neem je het op tegen een van onze zintuigelijk uitgedaagde talenten. Zintuiglijk talent zijn mensen met een visuele of auditieve beperking. Doordat zij één zintuig missen, zijn andere zintuigen beter ontwikkeld.

Neem het op tegen je collega’s of je vrienden in The online Ultimate Challenge en laat je ogen openen! Durf jij het aan om anders te kijken? Let the games begin!

Meer informatie aanvragen?

Leuk dat je interesse hebt! Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedrijfsuitje

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking