Duurzame talent matching voor werknemers met een auditieve en/of visuele beperking.

Ctalents Inclusion Roadmap

Wil je inspiratie en pragmatische tips uit de praktijk over wat er allemaal mogelijk is? Hoe je van inclusie een succes kan maken? Neem dan nu deel aan de Ctalents Inclusion Roadmap!

Dit toegankelijke programma voor werkgevers die willen bijdragen aan een inclusieve samenleving geeft antwoord op al deze vragen. Ctalents is een PSO 30+ gecertificeerde sociale enterprise en expert in het implementeren van inclusie, social return en vertaling van de banenafspraak, participatiewet en quotumwet binnen organisaties.

Neem deel aan de Ctalents Inclusion Roadmap!

Dit is wat je ontvangt:

 • Wekelijks inspirerende voorbeelden van talenten met een beperking in jouw mailbox: verhalen die je goed en makkelijk kan delen met anderen!-Waarde: EUR 50,00.
 • Wekelijks praktische tips en informatieve handvatten van experts – Waarde: EUR 250,00.
 • Leren hoe je de obstakels die je momenteel in
  de weg staan kunt overwinnen. – Waarde: EUR 250,00.
 • Leer 52 gebaren die je direct kunt toepassen – Waarde: EUR 450,00.
 • Ctalents Disability Inclusion Check en krijg advies op maat op het gebied van social return, inclusie, participatiewet en quotum wetgeving – Waarde: EUR 250,00.

Plus deze bonussen:

 • BONUS #1: Mogelijkheid tot deelname aan online jobdates – Waarde: EUR 250,00.
 • BONUS #2: Webinars en trainingen van experts op het gebied van inclusie. – Waarde: EUR 250,00.
 • BONUS #3: Deelname aan de Changemakersclub: kom in contact met anderen die ook actief zijn of interesse hebben in inclusie. Waar lopen zij tegen aan? Van welke learnings kan jij leren en welke learnings kan jij delen met anderen?-Waarde: EUR 50,00.
 • BONUS #4: Een 12 weken stappenplan met directe coaching op de implementatie van inclusie in jouw bedrijf: Waarde: EUR 1.250,00.
 • BONUS #5: LIVE Q&A SESSIE MET OPRICHTER SANDRA BALLIJ – Stuur jouw problemen, uitdagingen, hurdles, obstakels in en luister naar hoe Sandra dat zou oplossen – Waarde: EUR 500,00.

Super bonus

De Ctalents Inclusion Roadmap zorgt ervoor dat jij anders gaat kijken, anders gaat denken en na 12 maanden uiteindelijk anders gaat doen. Wij bieden een speciale prijs: EUR 3.550,00  EUR 295,00 per persoon.

100% money back guarantee

De Ctalents Inclusion roadmap bieden we je risicovrij aan! Krijg toegang tot ons programma, gebruik de tips en leer jouw eerste gebaren. Als je binnen 30 dagen meldt dat het niets voor jou is, zorgen wij voor een volledige terugbetaling van jouw investering.

Dus: probeer het eens en hoor de inspirerende verhalen, tips en leer de nieuwste Nederlandse taal: gebarentaal!

Aanmelden

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Webinar

Sandra Ballij geeft in dit webinar haar geheim prijs. Wil je alvast een sneak preview van de Ctalents Inclusion Roadmap? Kijk dan het webinar terug!

Aanmelden

Inclusion Roadmap

Meld je hier aan en ontvang nu toegang tot de Ctalents Inclusion Roadmap voor een jaar voor een speciale prijs: EUR 3.050,00, EUR 295,00 per persoon.

Aanmelden

Neem direct contact met ons op

Wil je weten wat Ctalents voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact op.