Duurzame talent matching voor werknemers met een auditieve en/of visuele beperking.

Werkwijze voor werkgevers

Hoe werkt Ctalents?

1. Aanmelden bij Ctalents of stuur direct je vacature in

Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen om de mogelijkheden door te nemen binnen je organisatie of deze vacature.

Klik hier om een vacature te delen.

2. Kennismakingsgesprek met Ctalents

We komen graag langs voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking gaan we dieper in op jouw organisatie, de benodigde talenten en de mogelijkheden. Heb je nog geen of onvoldoende beeld waar werkkansen voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking binnen je organisatie liggen? Met een Quickscan, welke Ctalents voor je verzorgt, ontvang je pragmatisch advies. We kunnen op basis van de vacature, geldende CAO en functieschaal ook een proefberekening van het detacheringstarief voor je maken.

3. Partners: Search, Select, Assess, Train

Klaar voor kandidaten van Ctalents? Fantastisch dat we ook voor jouw organisatie mogen zoeken naar mensen met een auditieve en/of visuele beperking. Wat onze aanpak kenmerkt is de volledige ontzorging, betrokkenheid en maatwerk. Na de uitgebreide kennismaking gaan we voor je aan de slag. We starten met een search in onze eigen database en zetten deze ook uit via onze kanalen, waarin we kijken naar jouw behoeften. Na selectie op basis van gesprekken, afgeronde assessments en referenties maken wij een talentenprofiel dat vervolgens bij je wordt voorgelegd.

4. Ctalents academy: Diverse trainingen naar behoefte

Na het assessment volgen kandidaten bij ons de Ctalents Academy: we maken concrete afspraken om de trainingsbehoefte in kaart te brengen en correct te vertalen naar onze trainingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het trainen van vaardigheden en /of een sollicitatietraining. Ook doen kandidaten een hulpmiddelen check.

5. MATCH!

Na de grondige selectie en voorbereiding gaan de kandidaten bij je op gesprek. Samen zorgen wij met je voor een goede match. Jij kiest de kandidaat die het beste aansluit.

6. Vliegende Start

Voor een vliegende start zetten we alles in werking m.b.t. de benodigde hulpmiddelen en plannen we met je een inspiratiesessie in. Ook is je persoonlijke Adviseur Inclusie bereikbaar voor al je eventuele vragen tijdens en na de plaatsing. Onze kandidaten starten vaak eerst in een detacheringscontract waarna ze na een periode overgaan naar de organisatie. 90% van onze kandidaten zijn na een jaar nog werkzaam.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking