Duurzame talent matching voor werknemers met zintuiglijke uitdaging.

Werkwijze voor werkgevers

Hoe werkt Ctalents?

1. Aanmelden bij Ctalents of stuur direct uw vacature in

Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen om de mogelijkheden van zintuiglijk talent door te nemen binnen uw organisatie of deze vacature.

Klik hier om een vacature te delen.

2. Kennismakingsgesprek met Ctalents

We komen graag langs voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking gaan we dieper in op uw organisatie, de benodigde talenten en de mogelijkheden. Heeft u nog geen of onvoldoende beeld waar werkkansen voor zintuiglijk talent binnen uw organisatie liggen? Met een Quickscan, welke Ctalents voor u verzorgt, ontvangt u pragmatisch advies. We kunnen op basis van de vacature, geldende CAO en functieschaal ook een proefberekening van het detacheringstarief voor u maken.

3. Partners: Search, Select, Assess, Train

Klaar voor zintuiglijk talent? Fantastisch dat we ook voor uw organisatie mogen zoeken naar mensen met een zintuiglijke uitdaging. Wat onze aanpak kenmerkt is de volledige ontzorging, betrokkenheid en maatwerk. Na de uitgebreide kennismaking gaan we voor u aan de slag. We starten met een search in onze eigen database en zetten deze ook uit via onze kanalen, waarin we kijken naar uw behoeften. Na selectie op basis van gesprekken, afgeronde assessments en referenties maken wij een talentenprofiel dat vervolgens bij u wordt voorgelegd.

4. Ctalents academy: Diverse trainingen naar behoefte

Na het assessment volgen kandidaten bij ons de Ctalents Academy: we maken concrete afspraken om de trainingsbehoefte in kaart te brengen en correct te vertalen naar onze trainingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het trainen van vaardigheden en /of een sollicitatietraining. Ook doen kandidaten een hulpmiddelen check.

5. MATCH!

Na de grondige selectie en voorbereiding gaan de kandidaten bij u op gesprek. Samen zorgen wij met u voor een goede match. U kiest de kandidaat die het beste aansluit.

6. Vliegende Start

Voor een vliegende start zetten we alles in werking m.b.t. de benodigde hulpmiddelen en plannen we met u een inspiratiesessie in. Ook is uw persoonlijke talentmatcher bereikbaar voor al uw eventuele vragen tijdens en na de plaatsing. Onze kandidaten starten vaak eerst in een detacheringscontract waarna ze na een periode overgaan naar de organisatie. 90% van onze kandidaten zijn na een jaar nog werkzaam.

Vind jouw nieuwe droomwerknemer

Bij ons kunt u terecht voor starters, young professionals of zintuiglijk talent met een dosis ervaring. Van administratieve medewerkers, ondersteunende krachten, beleidsmedewerkers, (financieel) adviseurs, architecten, projectmedewerkers, marketeers tot consultants, kandidaten van MBO, HBO en WO niveau. Verstuur direct uw vacature

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking