Duurzame talent matching voor werknemers met een auditieve en/of visuele beperking.

Workshops: inspiratie en inclusie versterkers

Inspiratie, draagvlakcreatie en Inclusie versterkers

U bent aan de slag op het gebied van inclusie, invulling van de banen afspraak of op zoek naar een out of the box event? Inspiratie voor uw collega’s? Doe inspiratie op, hoor de laatste trends en toepassingen van hoe organisaties aan de slag zijn met diversiteit, inclusiviteit of de Quotumwet. Ga zelf pragmatisch en direct aan de slag met onze inclusie versterkers: in zes stappen van beleid naar implementatie. We hebben bijzondere mogelijkheden die u daar bij kunnen helpen.

 • Zet een Sign language Coffee Bar in op uw event of locatie met gebaaristas
 • Boek een workshop Blind vertrouwen met zintuiglijk talent
 • Diner of lunch in het donker met experts van het donker
 • Boek 1 of meerdere van onze inclusie versterkers:
  • Workshop: starten met inclusiviteit: waar gaan we beginnen?
  • Toegankelijkheid binnen uw organisatie: doorbreek de barrières
  • Draagvlak en inspiratie: anders kijken naar talent
  • Succesvolle instroom organiseren
  • Op maat georganiseerde jobdate met zintuiglijk talent
  • Duurzaam succes, behoud en voorkomen uitstroom

Neem contact op met Ctalents over onze workshops.

 

Inspiratie sessie: Denken in mogelijkheden, anders kijken naar talent. Can you C talents?
Aan de slag met zintuiglijk talent, bij de meeste mensen nog bekend als mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, vergt een creatieve manier van kijken, organiseren en doen. U staat hiervoor open en u wilt echt aan slag: hoe doet u dat dan op een commerciële en sociaal gezonde manier? En hoe zorgt u voor inspiratie bij uw collega’s?

Sandra Ballij neemt u mee in het verhaal van Ctaste, Ctalents en de Sign Language Coffee bar. Een bijzondere zintuiglijke belevenis bieden en volwaardige en betaalde banen voor visueel en auditief beperkten creëren, dát is waar we voor staan. Het is een MKB onderneming die sinds 2007 sociaal en commercieel succesvol en zonder subsidies werkt. Dit doen we door mensen juist in hun kracht te zetten.

Uiteraard heeft Sandra veel geleerd van de valkuilen; graag deelt ze haar ervaringen en do’s en don’ts. Daarnaast neemt ze u ook mee in het verhaal van het resultaatgericht socialer maken van een grote organisatie zoals Zeeman. De quotumwet komt eraan, dat betekent dat elk bedrijf met meer dan 25 medewerkers minimaal 5% van zijn werknemers laat bestaan uit mensen met een speciaal talent. Als het u lukt om talenten daadwerkelijk te kunnen koppelen aan de juiste activiteiten kunt u echt duurzaam commercieel en sociaal succesvol zijn: wie wilt dat nu niet? Doe inspiratie op voor uw organisatie en leer van praktische voorbeelden bij andere organisaties!

Sandra Ballij, ambassadeur van Social Enterprise, winnaar van de Dare to have a Dream Award 2013, winnaar van de Social Impact lab, winnaar van de Communication Award en eigenaar van Ctaste, Ctalents en de Sign Language Coffee Bar, is één van de eerste succesvolle social enterprises van Nederland.

Benieuwd wat de kracht is van zintuiglijk talent? Bij Ctalents gingen diverse CEO’s rond de tafel. In het aardedonker praten zij over hun ervaringen met het aannemen van mensen met een visuele of auditieve beperking.

Neem direct contact met ons op

Wil je weten wat Ctalents voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact op.