Duurzame talent matching voor werknemers met een auditieve en/of visuele beperking.

Sign Language Coffee Bar

De Sign Language Coffee Bar (SLCB)

Koffie met een gebaar!

Dit is een Coffee Bar waar je letterlijk op je wenken bediend wordt door dove barista’s. Je bestelt bij ons jouw verantwoorde koffie in gebaren. De Sign Language Coffee Bar is een initiatief van social enterprise Ctalents om op een duurzame en kwalitatieve wijze de werkloosheid onder auditief uitgedaagden te verlagen.

Social Return: Het inzetten van is een Gebaarista een leuke, inspirerende en laagdrempelige manier om te voldoen aan een een Social Return vraag.
Participatiewet: Het inzetten van een Gebaarista voldoet aan de eisen van de Participatiewet/ Quotumwet.

Bekijk onderstaande video voor een indruk:

 

Het concept van de Sign Language Coffee Bar

De Sign Language Coffee Bar wordt gerund door dove en slechthorende barista’s waarbij op een duurzame en kwalitatieve wijze de werkloosheid onder auditief uitgedaagden duurzaam wordt verlaagd. De mobiele koffiebar brengt bedrijven en doven samen in een ware koffiebeleving, doordat alle gasten door middel van een video menuscherm in gebarentaal hun koffie kunnen bestellen bij een Gebaarista (dove barista).

 

De Sign Language Coffee Bar leidt dove en slechthorende mensen vakkundig op tot Gebaarista en levert verschillende concepten om een originele en maatschappelijke invulling te geven aan jouw bedrijf of evenement.
Meer weten over de Sign Language Coffee Bar?
Neem dan eens een kijkje op de website 

Neem direct contact met ons op

Wil je weten wat Ctalents voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact op.