Duurzame talent matching voor werknemers met zintuiglijke uitdaging.

Werving & selectie

Wilt u weten wat de werving en selectie mogelijkheden zijn met zintuiglijk talent? 

Bent u op zoek naar talentvolle medewerkers? Wilt u iemand aannemen met een zintuiglijk beperking, maar weet niet hoe? Ctalents helpt graag bij uw werving en selectie van geschikte en passende kandidaten.

Waarom zintuiglijk talent?

Ctalents talenten zijn mensen met een hoge motivatie en een laag ziekteverzuim. Ze zijn loyaal en zullen zeker een toevoeging zijn voor uw team.  Als er 1 zintuig minder werkt worden de andere zintuigen meer getraind. Hierdoor zullen de talenten van Ctalents niet alleen horen wat er gezegd wordt, maar vooral wat er bedoeld wordt. Of ze hebben oog voor detail, wanneer nauwkeurigheid en precisie belangrijk zijn.

Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat met een visuele of auditieve beperking? Maar weet u niet hoe u uw werving moet inzetten?  Wij kunnen u ondersteunen met de volgende diensten:

Vacatures plaatsen: U kunt vrijblijvend bij ons een vacature plaatsen, wij doen een eerste voor selectie van de reacties. Daarbij kijken wij ook in het huidige kandidatenbestand naar passende kandidaten.

Vrijblijvende kennismakingsgesprekken: Wilt u kennismaken met onze kandidaten bij Ctalents? Wij verzorgen graag een jobdate met onze kandidaten en gaan samen met u op zoek naar de perfecte match voor uw bedrijf. Van tevoren houden we graag met u een (telefonische) intake om uw bedrijf en behoeftes beter te leren kennen.

Selectie en training: We doen een grondige selectie en training; zo weet u zeker dat een Ctalents kandidaat voor kwaliteit staat.

Inspiratiesessie; Voordat een kandidaat van Ctalents bij u start, wordt er een inspiratiesessie ingepland met de kandidaat en het team. Zo kunnen alle eerste hobbels worden weggenomen en kan de kandidaat direct van start gaan in zijn werkzaamheden.

Werkplekcheck; Wanneer er een kandidaat bij u aan de slag gaat, organiseren wij een werkplekcheck om te kijken welke behoeftes de kandidaat nodig heeft om aan de slag te gaan. Denk hier bijvoorbeeld aan spraaksoftware voor mensen met een visuele beperking.

Helpdesk: Ctalents is beschikbaar voor vragen omtrent de aanvraag voor de proefplaatsing, detachering, eventuele coaching en de werkplek.

Kosten

Voor deze diensten rekenen wij een opleidings-, trainings- en plaatsingsfee. Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van de medewerkers van Ctalents.

Garantie: Geen goede match? We gaan door totdat die er wél is.

Vind jouw nieuwe droomwerknemer

Bij ons kunt u terecht voor starters, young professionals of zintuiglijk talent met een dosis ervaring. Van administratieve medewerkers, ondersteunende krachten, beleidsmedewerkers, (financieel) adviseurs, architecten, projectmedewerkers, marketeers tot consultants, kandidaten van MBO, HBO en WO niveau. Verstuur direct uw vacature

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Neem direct contact met ons op

Wilt u weten wat Ctalents voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op.