Detachering voor zintuiglijk talent!

Ctalents is jouw detachering specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven. Bij ons ben je geen nummer, maar iemand in wie wij 100% geloven! Wij kijken naar jouw talent en niet naar je beperking. 90% van onze medewerkers wordt na 1 jaar verlengd. 

Ben jij ook klaar voor een vliegende (door)start van jouw carrière? En wil je je verder ontwikkelen? Wordt weer gezien voor jouw mogelijkheden!

Schrijf je in om samen met Ctalents te kijken naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt!

Wil je weten welke mogelijkheden Ctalents voor jou heeft?

Doe de One minute check! Beantwoord een paar korte vragen en kom er in 1 minuut achter wat Ctalents voor jou kan betekenen.

New call-to-action

Sjoerd Oostra wit

Sjoerd Oostra

Maak een afspraak om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

New call-to-action

Bekijk hier onze werkwijze

Werken met een visuele beperking

Als werknemer met een visuele beperking heb je op de werkvloer te maken met een aantal praktische zaken. Bij Ctalents leggen wij de focus op jouw unieke competenties en zorgen ervoor dat deze praktische zaken worden geregeld. Dit realiseren we door bijvoorbeeld de inzet van hulpmiddelen en het organiseren van een inspiratiesessie met je nieuwe collega’s.

New call-to-action

Werken met een auditieve beperking

Als werknemer met een auditieve beperking is het belangrijk dat je kunt aangeven wat jij op je werkplek nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. Bij Ctalents adviseren we je over de juiste functie; een waarbij jouw unieke talenten van meerwaarde zijn. Samen met jou en je nieuwe werkgever zorgen we voor de juiste werksetting en inzet van hulpmiddelen.

New call-to-action

Op de hoogte gehouden worden over vacatures, trainingen en evenementen? Meld je aan voor onze mailing!

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking