Foto van Debbie. Zij vond ook haar droombaan via Ctalents.
Ctalents is jouw partner voor het vinden van een passende baan.
Haal het beste uit jezelf met persoonlijk advies, trainingen en best practices over werken met een zintuiglijke uitdaging.
Meld je aan als werkzoekende

Samenwerken aan jouw succes.

Jouw talenten en situatie zijn uniek. Daarom zit je goed bij Ctalents! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van ontwikkeling, begeleiding en duurzame talentmatching tussen werkgevers en werknemers met een zintuiglijke uitdaging. 

Het mooist compliment wat ik ooit heb gekregen was van mijn teamleider die zei ‘jij bent gewoon een collega zoals wij’.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jouw ambities en talenten tot bloei kunnen brengen. Bij ons ben je geen nummer maar iemand waar wij 100% in geloven! We werken intensief samen met je en bieden volop persoonlijke aandacht om je droombaan te verwezenlijken.  Meld je vandaag nog aan als werkzoekende en Find Your Talent!

Ontwikkel jezelf tot je volle potentie.

Bij Ctalents wordt je volledig ondersteund met:

Persoonlijk advies op basis van een compleet assessment zodat je goed inzicht krijgt in je talenten en  mogelijkheden.

Trainingen en workshops om je professionele skills naar het hoogste niveau te tillen. 

 Matching op basis van jarenlange ervaring rekening houdend met jouw persoonlijke situatie.

Een marktconform en volwaardig salaris.

  Inspiratie en praktijkvoorbeelden over werken met een zintuiglijke uitdaging.

Bekijk Video

Werken met een visuele uitdaging.

Als werknemer met een visuele uitdaging heb je op de werkvloer te maken met een aantal praktische problemen.  Ctalents zorgt ervoor dat deze praktische problemen zoveel mogelijk worden opgevangen en dat jouw unieke competenties op de voorgrond komen. Dit wordt bewerkstelligd door bijvoorbeeld de inzet van hulpmiddelen, inspiratiesessies met jouw nieuwe collega’s en natuurlijk dat je wordt ingezet op de juiste functie binnen het bedrijf.

Werken met een auditieve uitdaging.

Als werknemer met een auditieve uitdaging is het belangrijk dat er op jouw werkplek aandacht wordt geschonken aan een aantal zaken zodat jij optimaal kunt werken. Om goed te kunnen functioneren op de werkvloer is het van belang dat jij kunt aangeven wat jij nodig hebt. Met Ctalents als partner krijg je advies over de juiste functie. Een waarbij jouw unieke talenten een meerwaarde zijn en jij verder kunt groeien. Samen met de werkgever wordt ook gezorgd voor de juiste werksetting en gebruik van hulpmiddelen.

Victor vertelt.

Victor is ontzettend blij met zijn baan bij de Luchtverkeersleiding. Hij ontwerpt daar de werkplekken voor de verkeersleiders. Met zijn flexibele en relaxte levenshouding accepteert hij de beperkingen die zijn slechtziendheid met zich meebrengt en geniet van de mogelijkheden die hij ‘gewoon’ altijd weer ziet.

Ontmoet Debbie.

Uit Debbies verhaal voel je vooral haar doorzettingsvermogen. Ze heeft 3 studies cum laude afgerond en werkt nu als adviseur dagelijkse bankzaken bij de Rabobank Utrecht en omstreken. Doordat Debbie doof is heeft ze enorm veel geoefend op haar spraak.

Bekijk hier de vacatures die bij jou passen.

Hoe werkt Ctalents met mij als werkzoekende?

Aanmelding

Asessment

Trainingen

Matching

Succes!

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking