Foto van Debbie. Zij vond ook haar droombaan via Ctalents.
Ctalents is jouw partner voor het vinden van een passende baan.
Haal het beste uit jezelf met persoonlijk advies, trainingen en best practices over werken met een auditieve en/of visuele beperking.
Meld je aan als werkzoekende

Samenwerken aan jouw succes

Jouw talenten en situatie zijn uniek. Daarom zit je goed bij Ctalents! Meld je aan als werkzoekende. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van ontwikkeling, begeleiding en duurzame talentmatching tussen werkgevers en werknemers met een auditieve en/of visuele beperking. 

”Na een jaar had ik me zo ontwikkeld, had ik mijn targets meer dan overtroffen en werd ik enorm gewaardeerd in het team wat resulteerde tot een flinke promotie met een salarisverhoging van 20%. Ik ben enorm dankbaar voor de support en het netwerk van Ctalents”.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jouw ambities en talenten tot bloei kunnen brengen. Bij ons ben je geen nummer, maar iemand in wie wij 100% geloven! We werken intensief met je samen samen en bieden je volop persoonlijke aandacht om je droombaan te verwezenlijken.  Meld je vandaag nog aan als werkzoekende en Find Your Talent!

Benieuwd hoe Ctalents te werk gaat? In deze video leggen wij dat uit!
Deze video is gemaakt door PitchParrot.

Ontwikkel jezelf tot je volle potentie.

Bij Ctalents word je volledig ondersteund met:

Persoonlijk advies op basis van een compleet assessment, zodat je goed inzicht krijgt in je talenten en mogelijkheden.

Trainingen en workshops om je professionele skills naar het hoogste niveau te tillen. 

Matching op basis van jarenlange ervaring, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie.

Een marktconform en volwaardig salaris.

  Inspiratie en praktijkvoorbeelden over werken met een auditieve en/of visuele beperking.

Bekijk Video

Werken met een visuele beperking.

Als werknemer met een visuele beperking heb je op de werkvloer te maken met een aantal praktische zaken. Bij Ctalents leggen wij de focus op jouw unieke competenties en zorgen ervoor dat deze praktische zaken worden geregeld. Dit realiseren we door bijvoorbeeld de inzet van hulpmiddelen en het organiseren van een inspiratiesessie met je nieuwe collega’s.

Werken met een auditieve beperking.

Als werknemer met een auditieve beperking is het belangrijk dat je kunt aangeven wat jij op je werkplek nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. Bij Ctalents adviseren we je over de juiste functie; een waarbij jouw unieke talenten van meerwaarde zijn en waarin jij verder kunt groeien. Samen met jou en je nieuwe werkgever zorgen we voor de juiste werksetting en inzet van hulpmiddelen.

Victor vertelt.

Victor is ontzettend blij met zijn baan bij de Luchtverkeersleiding. Hij ontwerpt daar de werkplekken voor de verkeersleiders. Met zijn flexibele en relaxte levenshouding accepteert hij de beperkingen die zijn slechtziendheid met zich meebrengt en geniet van de mogelijkheden die hij ‘gewoon’ altijd weer ziet.

Ontmoet Debbie.

Uit Debbies verhaal voel je vooral haar doorzettingsvermogen. Ze heeft 3 studies cum laude afgerond en werkt nu als adviseur dagelijkse bankzaken bij de Rabobank Utrecht en omstreken. Doordat Debbie doof is heeft ze enorm veel geoefend op haar spraak.

Bekijk hier de vacatures die bij jou passen.

Hoe werkt Ctalents met mij als werkzoekende?

Aanmelding

Asessment

Trainingen

Matching

Succes!

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking