Is Ctalents geschikt voor mij?

We begrijpen dat het zoeken naar werk vragen bij je oproept. Wat voor soort werk kan ik krijgen? Kan ik het aan? En past het werk wel bij mij? Wanneer jij je bij ons aanmeld als werkzoekende gaan wij samen met jou kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Er zijn een aantal factoren waarmee werkzoekenden hun kans op succes vergroten.  Onze kandidaten die een passende baan hebben gevonden hebben deze succesfactoren met elkaar gemeen. Denk hierbij aan:

  • Doorzettingsvermogen
  • Inzicht in eigen talenten
  • Een afgeronde MBO, HBO of WO opleiding 

Wij geven onze kandidaten graag het vertrouwen in hun eigen talenten. Je maakt daarom een assessment waardoor jouw kwaliteiten, vaardigheden, kennis en ervaringen inzichtelijk worden gemaakt. Aan de hand van het assessment wat je hebt gemaakt, maken we een profiel van je. Hierin komen duidelijk jouw talenten naar voren. Dit profiel sturen wij naar werkgevers. De werkgevers kiezen uiteindelijk of ze jou uitnodigen voor een gesprek. 

Wanneer jij wordt uitgenodigd voor een gesprek heb je de mogelijkheid om het gesprek goed voor te bereiden samen met een van onze Talentmatchers. Onze Talentmatchers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van talenten met een zintuiglijke uitdaging naar de juiste baan. Het gesprek bereidt je voor door veel te oefenen. Bedankt bijvoorbeeld al van te voren wat jouw antwoorden zijn op de meeste voorkomende vragen tijdens een sollicitatiegesprek. Door het gesprek zo goed mogelijk voor te bereiken met één van onze Talentmatchers weet jij hoe je jouw talenten het beste kan presenteren.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking