Community

Community

We are Ctalents is dé community voor dove, slechthorende, blinde en slechtziende mensen. We are Ctalents is in 2017 opgericht, mede door ervaringsdeskundigen, en wij zijn ervan overtuigd dat onze beperking onze ambities niet in de weg staan. Momenteel zit zo’n 65 procent van de blinde en dove mensen werkloos thuis. Dat vindt We are Ctalents onbegrijpelijk en veel te veel. Dat kan anders!

De community heeft de volgende doelen voor haar leden: ontwikkelen, inspireren en verbinden.

Ontwikkelen
Als Communitylid heb je toegang tot de Academy waar je gratis online trainingen kunt volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Dit zijn trainingen die je kunnen helpen als je op zoek bent naar werk, denk aan een training solliciteren, je talent ontdekken of jezelf pitchen. Daarnaast bieden we trainingen aan waarbij je je skills kunt verbeteren zoals een training Excel of ‘luisteren, samenvatten, doorvragen’. Ook kan jij je aanmelden voor trainingen die jou meer informatie geven over bijvoorbeeld het aanvragen van hulpmiddelen.

Inspiratie 

We are Ctalents heeft een enthousiast bloggersteam die inspirerende blogs schrijven over werk, studie, sport, lifestyle. Onze bloggers schrijven over zaken waar ze tegenaan lopen en hoe ze hier mee omgaan. Je kan je ook aanmelden om blogger te worden en volg direct onze training ‘hoe schrijf ik een blog’.

Verbinden

We are Ctalents zorgt voor verbinding tussen leden door middel van workshops, evenementen en het afgeschermde discussieplatform waar je over allerlei onderwerpen kunt discussiëren. Meld je aan als ambassadeur en ga met ons mee naar evenementen!

Aanmelden

Schrijf je nu gratis in, krijg advies en krijg toegang  tot onze trainingen.

Voor meer informatie over de Community en de trainingen die wij aanbieden, neem een kijkje op www.wearectalents.nl.

Voor een overzicht van de webinars die we aanbieden:

Vind jouw droombaan

Ben jij blind, slechtziend, doof of slechthorend en wil je graag aan het werk of een volgende stap maken in jouw carrière? Meld je aan bij Ctalents en ga ook aan de slag net als Sharon en Jeroen.

Meld je nu aan! Contact FAQ

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking