Foto van Debbie. Zij vond ook haar droombaan via Ctalents.
Ctalents is jouw partner voor het vinden van een passende baan.
Haal het beste uit jezelf met persoonlijk advies, trainingen en best practices over werken met een auditieve en/of visuele beperking.
Meld je aan als werkzoekende

Community

Community

We are Ctalents is dé community voor dove, slechthorende, blinde en slechtziende mensen. We are Ctalents is in 2017 opgericht, mede door ervaringsdeskundigen, en wij zijn ervan overtuigd dat onze beperking onze ambities niet in de weg staan. Momenteel zit zo’n 65 procent van de mensen met een auditieve en/of visuele beperking werkloos thuis. Dat vindt We are Ctalents onbegrijpelijk en veel te veel. Dat kan anders!

De community heeft de volgende doelen voor haar leden: ontwikkelen, inspireren en verbinden.

Ontwikkelen
Als Communitylid heb je toegang tot de Academy waar je gratis online trainingen kunt volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Dit zijn trainingen die je kunnen helpen als je op zoek bent naar werk, denk aan een training solliciteren, je talent ontdekken of jezelf pitchen. Daarnaast bieden we trainingen aan waarbij je je skills kunt verbeteren zoals een training Excel of ‘luisteren, samenvatten, doorvragen’. Ook kan jij je aanmelden voor trainingen die jou meer informatie geven over bijvoorbeeld het aanvragen van hulpmiddelen.

Inspiratie 

We are Ctalents heeft een enthousiast bloggersteam die inspirerende blogs schrijven over werk, studie, sport, lifestyle. Onze bloggers schrijven over zaken waar ze tegenaan lopen en hoe ze hier mee omgaan. Je kan je ook aanmelden om blogger te worden en volg direct onze training ‘hoe schrijf ik een blog’.

Verbinden

We are Ctalents zorgt voor verbinding tussen leden door middel van workshops, evenementen en het afgeschermde discussieplatform waar je over allerlei onderwerpen kunt discussiëren. Meld je aan als ambassadeur en ga met ons mee naar evenementen!

Aanmelden

Schrijf je nu gratis in, krijg advies en krijg toegang  tot onze trainingen.

Voor meer informatie over de Community en de trainingen die wij aanbieden, neem een kijkje op www.wearectalents.nl.

Voor een overzicht van de webinars die we aanbieden:

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking