Re-integratie traject

Re-integratie gesprek

Door het UWV is Ctalents erkend als organisatie die een re-integratietraject ‘Werkfit maken’ traject en een re-integratietraject ‘Naar werk’ traject uit mag voeren.

Werkfit traject

Onder ´Werkfit maken´ verstaan we re-integratieactiviteiten die erop gericht zijn om jou te versterken om het werk te hervatten. Tijdens dit traject werken we aan het versterken van je werknemersvaardigheden. We helpen bijvoorbeeld met het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit. Maar ook brengen we samen jou je arbeidsmarktpositie in beeld.

Naar werk traject

Het ‘Naar werk’ traject bevat alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om jou het werk te laten hervatten en aan het werk te houden.
Tijdens dit traject volg je, onder begeleiding van onze coach, diverse trainingen die te maken hebben met solliciteren. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het schrijven van een motivatiebrief. Maar ook helpen we bij het voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Daarnaast wordt je actief begeleidt bij je zoektocht naar werk. 

Voor beiden trajecten geldt dat we kijken naar jouw persoonlijke situatie. Wat zijn jouw wensen met betrekking tot re-integratie? Waar liggen jouw behoeftes? Waar heb jij extra begeleiding en/of ondersteuning in nodig? Hier kunnen we over spreken tijdens een korte kennismaking. Je kunt een kennismaking inplannen met een van onze medewerkers. Dit kan zowel telefonisch, via skype of met een fysieke afspraak op ons kantoor.

Jobcoaching

Nadat je werk hebt gevonden door middel van een re-integratie traject, is het ook mogelijk om jobcoaching via Ctalents aan te vragen. Zo kunnen we je ook tijdens het werk nog verder begeleiden met jouw persoonlijke ontwikkeling. Ctalents is een erkende jobcoach organisatie via het UWV.

Meer informatie

Wil jij een re-integratietraject starten of wil je hier meer informatie over? Of wil jij een korte kennismaking inplannen met een van onze medewerkers? Laat je gegevens hier achter. Ctalents neemt dan contact met jou op over de mogelijkheden.

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking