Meewerkstage: HRM

In no time maak jij jezelf onmisbaar voor iedereen bij Ctalents in deze HRM stage! Als HRM stagiair zorg je er namelijk voor dat je alle touwtjes in handen hebt en dat niemand belangrijke zaken over het hoofd ziet. Een meewerkstage met veel verantwoordelijkheden bij een organisatie die zicht hard maakt voor een inclusiever Nederland. Daar droomt toch iedereen van?

Een man zit samen met een vrouw op een werkplek te werken en laat iets zien op zijn laptop

De wereld inclusiever maken kost bloed, zweet en tranen. Feit is dat 65% van onze doelgroep werkloos thuis zit, onder niveau aan het werk is en dat zij minder kans hebben op een uitdagende carrière. Belachelijk! Toch? Ctalents bemiddelt talentvolle mensen met een auditieve en/of visuele beperking naar een passende baan. Een baan op niveau dus. Bij voorkeur met uitzicht op een vervolgstap.

Ben jij de HRM stagiair die HR, Finance én Sales komt ondersteunen in deze belangrijke missie?
Je krijgt zin om aan de slag te gaan bij het woord ‘ontzorgen’. Je ziet waar de behoefte ligt en gaat proactief aan de slag. Of het nu gaat om het opstellen van de arbeidsovereenkomsten, telefoontjes en mails beantwoorden richting onze interne en externe collega’s, het ontwikkelen en uitzetten van enquêtes of het vernieuwen van de communicatiemiddelen, jij doet het allemaal!
En iedereen weet; als jij ‘ja’ zegt tegen een taak, dan lever je deze tijdig en volledig aan. Jij staat stevig in je schoenen en spreekt mensen makkelijk aan. Wij zoeken dan ook een stagiair die vasthoudend is en niet snel tevreden. Jij zorgt ervoor dat elke nieuwe medewerker bij Ctalents een vliegende start krijgt en maakt de dossiers kloppend en volledig. Mis je documenten? Dan zit je de betrokken personen net zo lang achter de broek tot jouw taak is voltooit.
Je signaleert aflopende proeftijden, aflopende contracten, projecten, verjaardagen, jubilea en nog veel meer! Bij signaleren stop jij natuurlijk niet. Je vraagt standaard naar het vervolg van de inzet en houdt controle op jouw processen.

Helemaal perfect als je dan ook nog nauwkeurig bent. Je komt namelijk ook ondersteunen in de maandelijkse verloning van ongeveer 100 personen. Hiervoor is het belangrijk dat je zorgt voor sluitende urenregistraties vóór het moment van verlonen daar is. Je gaat altijd op zoek naar het akkoord van een klant op geschreven uren, de bonnetjes bij een declaratie en facturen bij aanvragen.

Oh! En dan pas je ook nog uitstekend bij het team, omdat je enorm positief, energiek, gedreven en resultaatgericht bent!

Over ons:

Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een enorme winnaarsmentaliteit zijn wij dé partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen.

Wat verwachten wij van jou?

Dat jij samen met ons vecht voor wat juist is. Namelijk; een inclusiever Nederland. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij iedereen te woord te staan. Je werkt zeer nauwkeurig. Jij vind het niet meer dan normaal dat mensen zich houden aan gemaakte afspraken. Je beschikt over een goed stel hersens en weet mee te komen in de snelheid van ons vak. Je komt nooit aan met een probleem, maar met een oplossing (of drie). Je bent proactief en zelfsturend, wat maakt dat je om kan gaan met alle vrijheid én verantwoordelijkheden die je bij ons krijgt.

Wat bieden wij jou?

Een HRM stage die we samen verder vorm kunnen geven (afhankelijk van jouw studievraag)
De mogelijkheid om na je stage bij Ctalents te blijven (dat hebben er meer gedaan!)
Een werkplek waar je voelt dat je verschil maakt en iets goeds doet
Een informele werkomgeving waarin je elke dag het beste uit jezelf kan halen
Een hoog en aanstekelijk energieniveau met hechte collega’s die voor je klaar staan
De blijvende mogelijkheid om vanuit huis te werken
Een stagevergoeding met een reiskostenvergoeding van deur tot deur
Een laptop van de zaak gedurende jouw tijd bij Ctalents

Interesse in onze HRM stage? Laat ons dan weten waarom jij hét talent bent waar wij naar op zoek zijn! Stuur je motivatie en CV naar Liset Bakker via liset@ctalents.nl.