Meewerkstage: Sales assistent / Officemanager

In no time maak jij jezelf onmisbaar voor iedereen bij Ctalents als stagiair Sales assistent / Officemanager. Je zorgt er namelijk voor dat je alle touwtjes in handen hebt en dat niemand belangrijke zaken over het hoofd ziet. Een meewerkstage met veel verantwoordelijkheden bij een organisatie die zicht hard maakt voor een inclusiever Nederland. Daar droomt toch iedereen van?

Een man heeft zijn hand omhoog en werkt samen met een vrouw aan een tafel

De wereld inclusiever maken kost bloed, zweet en tranen. Feit is dat 65% van onze doelgroep werkloos thuis zit, onder niveau aan het werk is en dat zij minder kans hebben op een uitdagende carrière. Belachelijk! Toch?
Ctalents bemiddelt talentvolle mensen met een auditieve en/of visuele beperking naar een passende baan. Een baan op niveau dus. Bij voorkeur met uitzicht op een vervolgstap.

Ben jij de stagiair Officemanager / Sales Assistant die de directie en sales komt ondersteunen in deze belangrijke missie?
Je krijgt zin om aan de slag te gaan bij het woord ‘ontzorgen’. Je ziet waar de behoefte ligt en gaat proactief aan de slag. Of het nu gaat om het beheren van de directieagenda, het maken van notulen bij belangrijke meetings of het signaleren van verjaardagen; als jouw hulp gewenst is, ben je erbij! En iedereen weet; als jij ‘ja’ zegt tegen een taak, dan lever je deze tijdig en volledig aan.
Je bent communicatief vaardig en staat mensen graag te woord. Je ontvangt klanten op kantoor (in tijden buiten Corona), handelt telefoontjes af en weet de algemene mailbox goed te beheren. Jij staat stevig in je schoenen en spreekt mensen aan. Ctalents zoekt een Officemanager die vasthoudend is en niet snel tevreden is. Je bewaakt de nakoming van gemaakte afspraken en attendeert de directie wanneer dit niet het geval is. Je doet steekproeven op afgegeven targets en signaleert wanneer we achter lopen. Als jij om een reactie vraagt, dan zorg je dat je die ook krijgt. Je hebt controle op jouw taken en zorgt voor input waar nodig.
Je bent een organisator in hart en nieren. Je organiseert uitjes, koopt tijdig attenties voor collega’s en je helpt de sales waar mogelijk bij het organiseren van jobdates en andere sales evenementen. Ook vind je het geen probleem om een enquête te maken en je te bemoeien met de ontwikkeling van het sales handboek.
Ook ben je een vraagbaak voor de interne collega’s, welke informatie opvragen bij jou of op zoek zijn naar bepaalde processen. Jij bent namelijk ook goed in het uitwerken van processen en optimaliseren van diverse werkmethodes!
Je bent oplossingsgericht en zorgt ervoor dat mensen door kunnen met hun werk. Wanneer er (technische) problemen zijn, weet jij de juiste personen in te schakelen. Als de voorraad op kantoor op lijkt te raken, zorg jij dat er tijdig een bestelling wordt geleverd.
Oh! En dan pas je ook nog uitstekend bij het team, omdat je enorm energiek, gedreven en resultaatgericht bent!

Deze functie bestaat nog niet binnen Ctalents, waardoor je de ruimte krijgt om deze verder vorm te geven en jouw ideeën aan te dragen. We zien graag iemand die het een uitdaging vindt om een professionaliseringsslag in de organisatie te maken en hier in wil meedenken met ons.

Over ons:

Ctalents is een social enterprise die talentvolle mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn bemiddelen naar MBO4/HBO/WO banen. En dat doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners. Met lef, een open blik en een enorme winnaarsmentaliteit zijn wij dé partij voor inclusie waar je op duurzaam resultaat kan rekenen.

Wat verwachten wij van jou?

Dat jij samen met ons vecht voor wat juist is. Namelijk; een inclusiever Nederland. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij iedereen te woord te staan. Jij vind het niet meer dan normaal dat mensen zich houden aan gemaakte afspraken. Je beschikt over een goed stel hersens en weet mee te komen in de snelheid van ons vak. Je komt nooit aan met een probleem, maar met een oplossing (of drie). Je bent proactief en zelfsturend, wat maakt dat je om kan gaan met alle vrijheid én verantwoordelijkheden die je bij ons krijgt.

Wat bieden wij jou?

Een stage die we samen verder vorm kunnen geven (afhankelijk van jouw studievraag)
De mogelijkheid om na je stage bij Ctalents te blijven (dat hebben er meer gedaan!)
Een werkplek waar je voelt dat je verschil maakt en iets goeds doet
Een informele werkomgeving waarin je elke dag het beste uit jezelf kan halen
Een hoog en aanstekelijk energieniveau met hechte collega’s die voor je klaar staan
De blijvende mogelijkheid om vanuit huis te werken
Een stagevergoeding met een reiskostenvergoeding van deur tot deur
Een laptop en telefoon van de zaak gedurende jouw tijd bij Ctalents

Word jij onze Officemanager / Sales assistant? Laat ons dan weten waarom jij hét talent bent waar wij naar op zoek zijn! Stuur je motivatie en CV naar info@ctalents.nl