Social Return invullen voor jouw organisatie

Er is geen landelijk beleid wat betreft Social Return. De aanpak om (meer) werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verschilt per organisatie, aanbesteding of project. Er zijn dus vele manieren om de Social Return verplichting in te vullen. Ctalents ondersteunt je hierbij. Met werving en detachering, met werkzaamheden die passen bij de doelgroep en met sociaal inkopen. 

Een vrouw zit achter haar laptop te bellen terwijl er twee mensen achter haar aan het praten zijn

Ctalents helpt met Social Return 

Ctalents helpt jou bij het werven en detacheren van toptalent. Niet alleen vinden wij de beste match voor openstaande vacatures binnen jouw organisatie, wij kijken ook welke werkzaamheden in jouw bedrijf perfect passen bij onze talenten. Iemand die doof of slechthorend is heeft vaak een sterk ontwikkeld analytisch vermogen of veel oog voor detail. En blinden en slechtzienden zijn meestal niet alleen heel goed in luisteren, maar ook in het leggen van de juiste verbanden. Dit maakt mensen met een auditieve beperking zeer geschikt voor een baan als webdeveloper, administratieve kracht of (logistiek) planner. Mensen met een visuele beperking kunnen goed worden ingezet in de consultancy, HR of bij een klantcontactcentrum. Dit zijn slechts voorbeelden. Al onze medewerkers hebben hun eigen unieke talenten en kunnen in veel verschillende functies worden ingezet. 

Ctalents ziet iemands talent en meerwaarde voor jouw organisatie. Onze medewerkers zijn slim, loyaal en zeer gemotiveerd. Ze zijn een toegevoegde waarde voor jouw team. Wij detacheren niet alleen, maar bieden ook begeleiding aan zowel werknemer als werkgever. Wij kijken welk toptalent het beste bij jouw organisatie past en welke hulpmiddelen diegene nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Tijdens de detachering bespreken we regelmatig hoe het met jullie gaat. Zo werken we samen aan een duurzaam dienstverband. Onze aanpak werkt: 90% van onze medewerkers werkt na een jaar nog steeds in hun huidige functie. 

Wil jij opdrachten en aanbestedingen winnen en het meeste uit jouw organisatie halen? Ctalents is er voor jou.

Ctalents voor detacheren en sociaal inkopen 

Wil jij opdrachten en aanbestedingen winnen en het meeste uit jouw organisatie halen? Ctalents is er voor jou. Wij zetten de voordelen van detacheren en sociaal inkopen via Ctalents voor je op een rij: 

  • Hoog opgeleid, loyaal en gemotiveerd toptalent in huis 
  • Je draagt je steentje bij aan de maatschappij 
  • Betere bedrijfsresultaten behalen, zowel financieel als sociaal  
  • Onze talenten maken jouw bedrijf inclusiever 
  • Jouw medewerkers zijn trots op hun organisatie 

Wil je weten hoe je een aanbesteding wint met Social Return? Sandra Ballij, social entrepreneur van Ctalents vertelt jou hier alles over in dit webinar. 

Heb je een aanbesteding of opdracht gewonnen en ben je benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen? Doe de One Minute Check of plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze Adviseurs Inclusie. We denken met je mee.