De Ctalents Diamond Awards
3 december 2021

Na het succes van vorig jaar zijn wij er trots op om in 2021 voor de derde keer de Ctalents Diamond Awards uit te reiken. Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Een Award winnaar kenmerkt zich door het zakelijke te verbinden met het inclusieve en draagt dat oprecht uit. Uiteraard gaat het hier uitsluitend om genomineerde kandidaten en organisaties die talent met een auditieve en/of visuele beperking in een volwaardige, betaalde baan inzetten.

Hoe werkt het:

• Nomineer uiterlijk 19 september een persoon of organisatie.
• Op 20 september worden de genomineerden bekend gemaakt en kan je stemmen op jouw favoriet tot en met 2 december.
Op 3 december vindt de Ctalents Diamond Awards plaats en worden de winnaars bekend gemaakt.

Welke organisatie en/of persoon wil jij voordragen als één van de Award winnaars? Op naar meer inclusie!

De categorieën voor de Ctalents Diamond Awards zijn:

Voorloper

Deze organisatie is een echte voorloper op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Inspirator

Deze persoon is een echte inspirator voor anderen! Hij/zij zorgt er daadwerkelijk voor dat mensen met een auditieve en/of visuele beperking goed in de organisatie wordt ingezet en motiveert anderen ditzelfde te doen.

Uitblinker

Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze award?

Talent

Deze persoon met een auditieve en/of visuele beperking heeft de talenten en skills maar nog niet de baan! Welk talent verdient volgens jou een Ctalents Diamond Award en een eerlijke kans op een baan?

Nomineer nú jouw kandidaat of organisatie voor een Ctalents Diamond Award!

Het staat je vrij om meerdere personen en/of organisaties voor te dragen.

De winnaars van de Ctalents Diamond Awards 2020

Op de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking op 3 december 2020 heeft Ctalents bekendgemaakt welke Nederlandse partners de Ctalents Diamond Awards hebben gewonnen voor de categorie Voorloper, Inspirator en Uitblinker.

Voorloper – De Politie

In de categorie voorloper is de Politie als winnaar uit de bus gekomen omdat ze actief hebben nagedacht over nieuwe functies die er voorheen niet waren.

Inspirator – Astrid Kaag

Vanwege haar belangrijke bijdrage aan het Brabant Outcome Fund heeft Astrid Kaag de inspirator award in ontvangst mogen nemen.

Uitblinker – Rob van Leeuwen

Vanwege zijn groei en bijdrage binnen ABN AMRO heeft Rob van Leeuwen de uitblinker award gewonnen. Daarnaast had hij een overweldigend aantal publieksstemmen!

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking