Foto van Debbie. Zij vond ook haar droombaan via Ctalents.
Ctalents is jouw partner voor het vinden van een passende baan.
Haal het beste uit jezelf met persoonlijk advies, trainingen en best practices over werken met een auditieve en/of visuele beperking.
Meld je aan als werkzoekende

De Ctalents Diamond Awards 2020
3 december

Op de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking heeft Ctalents bekendgemaakt welke Nederlandse partners de Ctalents Diamond Awards hebben gewonnen voor de categorie Voorloper, Inspirator en Uitblinker. Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan de partners die écht het verschil maken, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie.

Dit zijn de winnaars van de Ctalents Diamond Awards 2020

Voorloper – De Politie

In de categorie voorloper is de Politie als winnaar uit de bus gekomen omdat ze actief hebben nagedacht over nieuwe functies die er voorheen niet waren.

Inspirator – Astrid Kaag

Vanwege haar belangrijke bijdrage aan het Brabant Outcome Fund heeft Astrid Kaag de inspirator award in ontvangst mogen nemen.

Uitblinker – Rob van Leeuwen

Vanwege zijn groei en bijdrage binnen ABN AMRO heeft Rob van Leeuwen de uitblinker award gewonnen. Daarnaast had hij een overweldigend aantal publieksstemmen!

Dit waren de genomineerden:

Voorloper

Deze organisatie is een echte voorloper op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

ABN AMRO

“ABN AMRO is een bank die het belangrijk vindt om het talent van haar medewerkers te benutten. Hierbij maakt het niet uit of je een beperking hebt of niet. De bank en haar B-Able Desk zet zich enorm in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven en duurzaam te behouden binnen de organisatie”.

Politie

“Mede door de inzet van de Politie zijn de functies Beeldspecialist en Audiospecialist gerealiseerd. Hierdoor zijn er tot nu toe al veel mensen met een auditieve en/of visuele beperking ingezet bij de Politie. De Politie kijkt naar de mogelijkheden en is een absolute voorloper op dit gebied”. 

VodafoneZiggo

“Binnen VodafoneZiggo staat diversiteit en inclusie hoog op de agenda. Door speciale awareness-sessies leren zij hun managers anders te kijken naar hun bedrijfsvoering en dit helpt ze om pijnpunten en kansen te ontdekken”. 

ING

“ING is bewust bezig met het inzetten van mensen met een auditieve en/of visuele beperking binnen de organisatie. Ondanks de Coronacrisis nemen zij daadwerkelijk mensen aan! Naast dat ze zich focussen op aannemen van talent hebben ze een voorlopende rol op de toegankelijkheid van hun producten en dienstverlening!”

Inspirator

Deze persoon is een echte inspirator voor anderen! Hij/zij zorgt er daadwerkelijk voor dat mensen met een auditieve en/of visuele beperking goed in de organisatie wordt ingezet en motiveert anderen ditzelfde te doen.

Astrid Kaag – Provincie Noord – Brabant

“Mede door de inzet van Astrid is het eerste Brabant Outcomes Fund gerealiseerd. Dit heeft al geleid tot tientallen banen in Brabant voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. Dit is een voorbeeld voor de rest van Nederland en daarmee een echte inspirator”.   

Danny van Kesteren – Politie

“Danny van Kesteren is meerdere malen genomineerd door zijn collega’s vanwege zijn inzet voor het project: “VISION”  bij de Politie waar hij mensen met een visuele beperking inzet ten behoeve van de opsporing”. 

Jory de Groot – Politie

“Jory is, als coördinator Banenafspraak bij de Politie Eenheid in Den Haag, echt het gezicht van inclusie. Daarnaast inspireert ze andere Politie eenheden op het gebied van inclusie”.

Jan-Jaap Hamers – KPN

“Jan-Jaap zorgt voor mooie connecties tussen organisaties met een inclusief doel en is zelf ook heel hard op weg om eigen organisatie KPN tot een zeer toegankelijke organisatie voor mensen met een zintuiglijke uitdaging te maken”. 

Uitblinker

Deze zintuiglijke topper laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze award?

Eva Westerhoff

“Eva heeft zich jarenlang enorm ingezet voor de erkenning van de Nederlandse Gebarentaal. En dus met succes, bleek onlangs. Maar ook breder zet ze zich in voor Inclusie. Zo zorgde ze voor een inkeping in de nieuwe ING bankpasjes, voor het gebruiksgemak door blinden. En momenteel zet ze zich in voor inclusie bij Aegon.”.

Sharon Veerbeek

“Sharon heeft behoorlijke stappen gezet in haar carrière binnen PwC. Haar inzet en doorzettingsvermogen zijn enorm! Ik heb altijd bewondering voor Sharon en vind dat zij de award meer dan verdient!”

Joost van Loon

“Eigenlijk past Joost in alle 3 de categorieën! Inspirator voor klanten, op zowel visueel, als motorisch vlak. Voorloper op het gebied van nieuwe hulpmiddelen en mogelijkheden om te werken met een visuele aandoening en daarnaast ook een uitblinker, van adviseur naar leidinggevende, naar operationeel directeur van Babbage”.

Rob van Leeuwen

“Rob is absoluut een topper op vele fronten. Hij heeft enorme groei doorgemaakt binnen onze afdeling. Een vakman op het gebied van duurzaamheidscommunicatie en een vaste waarde in ons team. Daarnaast is hij ook een verbinder en een zeer prettige collega met aandacht voor iedereen en een goed gevoel voor humor”.  

Tommy Keune

“Tommy is het perfecte voorbeeld van een uitblinker in zijn vak! Hij neemt de regie over zijn ontwikkeling en zorgt ervoor dat hij altijd boven verwachting resultaat aflevert”. 

Inclusion Roadmap Webinar

Wil je alvast een sneak preview van de Ctalents Inclusion Roadmap? Bekijk dan deze webinar van Sandra Ballij terug. Sandra bespreekt wat de 3 valkuilen van inclusie zijn en hoe je die valkuilen kan omzetten in kansen.

Webinar – Ctalents Inclusion Roadmap

Download 'm nu!

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking