Ctalents voor een duurzame match

Ben jij op zoek naar toptalent om jouw openstaande vacature(s) te vervullen? Ctalents maakt de juiste duurzame match. Wij zijn sinds 2013 hét detacheringsbureau voor starters, young professionals en experts met een auditieve of visuele beperking. Onze talenten hebben mbo4-, hbo- of wo-niveau en zijn op zoek naar een duurzame baan. Ze zijn een aanwinst voor jouw team en helpen jouw organisatie inclusiever te worden. 

Een vrouw zit achter een computer te werken op kantoor en er loopt een vrouw langs.

Talenten die passen bij jouw organisatie 

Je vindt onze talenten in alle sectoren en functies. Wist je dat dove en slechthorende mensen vaak een sterk ontwikkeld analytisch vermogen hebben? En dat blinde en slechtziende mensen beter dan wie dan ook horen wat er wordt gezegd en de juiste verbanden weten te leggen? Ctalents maakt duurzame matches en onze aanpak werkt: 90% van onze medewerkers is na een jaar nog steeds succesvol aan het werk. 

Ruim 450 talenten gingen je voor en vonden een baan bij organisaties als ABN AMRO, ING en Provincie Gelderland .

Detacheren via Ctalents 

Ctalents detacheert haar medewerkers bij verschillende opdrachtgevers, maar wij zijn geen standaard detacheerder. Bij ons kom je niet alleen voor talent, maar ook voor inspiratie, het creëren van draagvlak, de inzet van de juiste hulpmiddelen, en kant-en-klare oplossingen voor je quotumwet- en social return verplichting.

Hoe gaan wij te werk

1. C Challenge

Na jouw aanmelding via onze website nemen we contact met je op. We bespreken wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie en dagen elkaar wederzijds uit om te bepalen of en hoe we kunnen samenwerken. Bij een klik gaan we samen de C Challenge aan!

2. Search

De klik is er, we gaan met elkaar aan de slag. Op basis van jouw wensen en behoeften starten we een Search naar geschikte kandidaten. We maken een selectie op basis van gesprekken en referenties en stellen talentprofielen op die we vervolgens aan jou voorleggen.   

3. Match

De voorgestelde kandidaten komen bij jou op gesprek. Jij kiest de kandidaat die het best aansluit bij jouw wensen. Zo maken we samen de juiste match.  

4. Development

Wij zetten alles in werking voor een vliegende start. We zorgen voor de juiste hulpmiddelen en coaching voor de door jou gekozen kandidaat en plannen een inspiratiesessie in. In deze sessie vertelt de nieuwe medewerker aan de directe collega’s over zijn of haar beperking en hoe ze hier het beste mee kunnen omgaan. Iedere organisatie heeft een betrokken Adviseur Inclusie die bereikbaar is voor al jouw vragen en opmerkingen.

Voordelen van detacheren via Ctalents 

Een samenwerking met Ctalents kent veel voordelen. We noemen de belangrijkste: 

  • Ctalents detacheert sinds 2013 hoog opgeleid sensorisch talent 
  • Wij maken de juiste, duurzame match 
  • Wij helpen je organisatie inclusiever en diverser te maken 
  • Dankzij ons haal jij je MVO-doelen 
  • Wij helpen je om aan je quotumwetvereisten en socialreturnverplichting te voldoen 
  • Ctalents heeft sinds november 2019 het PSO 30+ certificaat 
  • Onze werkwijze werkt: 90% van onze medewerkers krijgt na een jaar een contractverlenging  

Ga jij de C Challenge met ons aan? Plan vrijblijvend een gesprek in met een van onze Adviseurs Inclusie of doe de One Minute Check.