Laatste nieuws

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt.
 •  

  Koffie bestellen in gebarentaal bij Rabobank in Utrecht

  Trots op onze samenwerking met Rabobank! Op het hoofdkantoor van Rabobank Nederland aan de Croeselaan in Utrecht kun je sinds september je koffie bestellen in gebarentaal. Onze collega's van de Sign Language..
 •  

  Verschil wet banenafspraak en Quotumheffing

  De Quotumwet houdt in dat werkgevers met meer dan 25 werknemers straks verplicht zijn om een percentage van hun personeelsbestand te laten bestaan uit mensen met een arbeidshandicap. Behalen ze..
 •  

  Participatiewet

  Wat is de participatiewet? En wat betekent dit voor uw bedrijf?
 •  

  Je talent telt, niet of je doof of slechthorend bent!

  Een jaar later na mijn tijd bij Ctalents… meer zelfvertrouwen, blij, toekomstplannen, een groter netwerk en continue meer uit mezelf willen halen. Daarnaast ben ik inmiddels een jaar werkzaam bij..
 •  

  Victor gaat aan de slag bij movares

  Mijn tijd bij Ctalents is al even voorbij, met goed resultaat: sinds mei 2015 werk ik bij Movares in Utrecht! Movares is één van de grootste advies- en ingenieursbureaus van..
 •  

  Enorm dankbaar voor deze kans

  Het voelt nu al bijna weer heel gewoon. Maar een half jaar geleden geleden had ik nooit durven dromen dat ik zo'n succesvol sollicitatieproces zou meemaken. Dankzij Ctalents is dat..
 •  

  Geef mensen met een beperking een kans...and be prepared to be amazed!

  Vermoeid maar voldaan zit ik in de trein terug naar huis. Ik heb net een gesprek gehad met twee mensen bij een mogelijke werkgever in Amsterdam waar ik via Ctalents..
 •  

  Netwerken, je moet er maar van houden...

  Soms kan het lastig zijn om over je beperking te beginnen, maar mijn ervaring is dat mensen hier ontzettend begripvol en behulpzaam in zijn. Wees dus niet bang om het..

Ontdek jij je verborgen talent?

Meld je aan via ons contactformulier en geef je talent de kans op ontdekking