Dit zijn de winnaars van de Ctalents Diamond Awards 2021

Tijdens de Ctalents Diamond Awards 2021 zijn de vier winnaars in de categorieën Voorloper, Inspirator, Uitblinker en Talent uitgereikt. Zij kregen gecombineerd de meeste stemmen van het publiek en de jury en zijn naar huis gegaan met een Ctalents Diamond Award.

Diamond Awards

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. De afgelopen maanden werd er massaal genomineerd. Door de enorme hoeveelheid nominaties is er een selectie gemaakt van bedrijven en personen per categorie. Hierbij is gelet op het aantal nominaties, de motivatie die we hebben ontvangen en of ze daadwerkelijk passen in het profiel van de categorie. Tijdens de stemperiode was het mogelijk voor het publiek en een professionele jury om te bepalen wie er naar huis ging met de awards.

Voorloper – Theater met Tolk

Theater met Tolk heeft de voorloper award gewonnen vanwege de vele theatervoorstellingen en festivals die ze toegankelijk hebben gemaakt door de inzet van gebaren- en schrijftolken. Ze adviseren organisaties over inclusie, diversiteit en toegankelijkheid. Daarnaast zetten ze mensen met een auditieve beperking in bij het Gebarencafé waar doven en horende samenwerken.

Inspirator – Gerda Bade-van Oort

Gerda Bade-van Oort heeft de inspirator award gewonnen omdat ze al haar hele leven overduidelijk ieder mens in zijn of haar eigen waarde laat. Bij de Politie heeft zij door bij leidinggevenden aan te dringen op inclusiviteit veel functies weten te creëren. Ze is een typisch voorbeeld van kijken naar het talent en niet de beperking!

Uitblinker – Cas Wolters

Cas Wolters heeft de uitblinker award gewonnen vanwege zijn ondernemerschap en omdat hij een groot deel van de Nederlanders bewust heeft gemaakt van hun slechthorende medemens via het programma Heel Holland Bakt. Cas durft zich daarnaast kwetsbaar op te stellen en geeft aan van welke fouten hij heeft geleerd en hoe hij hiermee omgaat.

Talent – Marije Averdijk

Marije Averdijk heeft de eerste award gewonnen in de categorie Talent! Zij heeft deze award gewonnen omdat zij zich heel hard inzet voor inclusie. Zij zet haar ervaringen met haar beperking in voor anderen via de Oogvereniging.

Ben je op zoek naar jouw droombaan?