Dit zijn de Ctalents Diamond Award juryleden

We zijn ontzettend trots om onze jury voor de Ctalents Diamond Awards bekend te maken. We stellen onze juryleden graag aan je voor!

Diamond Awards

Daan de Kort

Daan is Nederlands politicus en Tweede Kamerlid namens de VVD. Hij heeft zich o.a. ingezet om het stemmen tijdens de verkiezingen toegankelijker te maken. Daan is slechtziend en wil graag aan andere mensen laten zien dat ze meer zijn dan hun beperking.

Annemarie van Gaal

Annemarie is ondernemer, investeerder, auteur en is regelmatig te zien op televisie in programma’s als Dragon’s Den en Een dubbeltje op zijn kant. Daarnaast is ze columnist voor het Financieele dagblad en bestuurslid bij Start Foundation.

Michael Graste

Michael Graste is fotograaf en visuele storyteller en zal tijdens de Ctalents Diamond Awards jurylid zijn. Zelf is Michael slechthorend, maar hij bewijst dat dit er niet voor hoeft te zorgen dat hij niet succesvol in zijn werk kan zijn. Zo heeft hij gefotografeerd voor onder andere voor Privé Magazine en Tommy Driessen.

Drees van den Bosch

Drees is directeur van cateraar Hutten. Met Hutten zet Drees zich in voor een duurzaam voedselsysteem, waarbij toegewerkt wordt naar een CO2-neutrale keten.

Ctalents Diamond Awards

Op 3 december worden de Ctalents Diamond Awards uitgereikt. De awards worden uitgereikt aan bedrijven en personen die zich inzetten op het gebied van inclusie en aan mensen met een auditieve en/of visuele beperking die uitblinken in hun vakgebied. Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie.

Ctalents

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Door middel van persoonlijk contact zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectief. 90% van onze medewerkers wordt na 1 jaar verlengd.