Martine: “Je bent nooit te oud om te leren en jezelf uit te dagen”

Ongeveer 1 jaar geleden zat ik er helemaal doorheen. Net verhuisd, een heel verleden achterlatend, een nieuw begin, een vaste betaalde baan waar ik op dat moment niet genoeg voldoening uit haalde, corona. Te veel was het en dat kostte bakken energie. Hier moest ik iets aan doen want dat hou ik niet vol zo met de uitdagingen die ik altijd met mij meedraag, het Usher syndroom.

Twee vrouwen in gesprek

Loopbaanadvies

Eerder dat jaar had ik het al voorbij zien komen. Loopbaanadvies dat wordt betaald door de overheid. Je kon je opnieuw opgeven en dat heb ik gedaan. Dat niet alleen, ik ben ook naar Visio gegaan om daar hulp te vragen naar het zoeken van de juiste energiebalans. Deze combinatie heeft mij enorm geholpen om weer een goede weg in te slaan. Namelijk een eigen bedrijfje op zetten!

“Wat kan er veel gebeuren in een jaar. Je bent nooit te oud om te leren en jezelf uit te dagen!”

Hier word ik blij van!

Om een eigen bedrijfje op te zetten, krijg ik hulp van het UWV. Zij zagen het ook zitten en ik mag nu een jaar lang gebruik maken van een re-integratie coach. Hij helpt mij op een rustige gecontroleerde manier door alle fases heen. Hier krijg ik energie van! Het vooruitzicht dat ik mensen kan gaan helpen met dezelfde uitdagingen die ik heb maar ook opkomen voor onze doelgroep, bewustwording creëren en motiveren daar word ik blij van.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn vaste baan heb ik nog steeds en ik ben enorm dankbaar dat mijn werkgever meedenkt en achter mij staat in de ontwikkelingen die ik maak. Ik ben vier uur van de 24 minder gaan werken en zo kan ik alles doen wat nodig is om dit tot een succes te maken!

Nu ben ik bezig met het maken van een website en doe ik zelfs improvisatie theater lessen om zo nog meer mijn mannetje te kunnen staan. Nog heel even en dan gaat het allemaal écht van start. Wat kan er veel gebeuren in een jaar. Je bent nooit te oud om te leren en jezelf uit te dagen!

Geschreven door Martine Muizelaar

Ben je ook op zoek naar een nieuwe uitdaging?