Onze werkwijze

Ctalents is sinds 2013 gespecialiseerd in het detacheren van sensorisch talent. Ook jou helpen we graag om het maximale uit jouw carrière te halen. Wij denken in oplossingen en zien jouw unieke talenten. We prikkelen je om anders naar deze uitdagende arbeidsmarkt te kijken en bepalen op basis van jouw wensen en behoeften hoe we jou het beste kunnen begeleiden. Zo hebben we ruim 450 mensen aan een nieuwe baan geholpen. Onze werkwijze werkt: 90% van onze medewerkers zijn na een jaar nog werkzaam in hun functie. 

Een man zit samen met een vrouw op een werkplek te werken

Detacheren van talenten 

Ctalents detacheert starters, young professionals en experts op mbo4-, hbo- en wo-niveau. Dit betekent dat wij je werkgever zijn. Wanneer de juiste match is gemaakt word je door ons uitgeleend aan een organisatie waar jij aan het werk gaat. Alle zaken die met jouw dienstverband te maken hebben, denk aan salaris en verlofuren, lopen via Ctalents. De organisatie waar jij aan het werk gaat en die jou dus ‘inleent’ is de opdrachtgever. De opdrachtgever bepaalt jouw werkplek en werkzaamheden. Ctalents helpt jou samen met een van onze partners en in overleg met de opdrachtgever aan de juiste hulpmiddelen zodat jij je werk goed kunt doen.  

 

Ruim 450 talenten gingen je voor en vonden een baan bij organisaties als ABN AMRO, ING en Provincie Gelderland.

In vijf stappen naar jouw nieuwe baan

  1. Aanmelden

Je carrière bij Ctalents begint met een online aanmelding. We vragen je informatie te geven over jezelf, je opleiding(en), interesses en wensen. Heb je een cv? Top! Deze kun je uploaden tijdens het aanmeldproces. Heb je nog geen cv? Geen probleem! Ctalents helpt je met het opmaken hiervan.  

Na je aanmelding nemen we binnen twee werkdagen contact met je op per telefoon, WhatsApp of e-mail. We geven je advies over jouw persoonlijke situatie en laten je weten of, en zo ja hoe, wij je kunnen begeleiden.  

  1. Intake

Als wij mogelijkheden voor jou zien voor nu of in de toekomst bij een van onze opdrachtgevers, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw wensen, talenten en mogelijkheden binnen Ctalents. Gaan we met elkaar aan de slag? Dan krijg je toegang tot je eigen Ctalents-profiel. Via dit profiel kun je gemakkelijk en snel solliciteren op functies die je interessant vindt.  

  1. Matching

Wanneer jouw profiel volledig is, zorgen wij voor de perfecte match. We kijken naar openstaande vacatures die geschikt zijn voor jou en stellen je proactief voor aan verschillende opdrachtgevers. Dit proces kan snel gaan, maar ook enkele weken tot maanden duren. Tijdens het matchingsproces kunnen verschillende sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Uiteraard helpen wij jou om deze goed voor te bereiden. Is de juist match gemaakt? Dan kun je aan de slag bij jouw nieuwe opdrachtgever. 

  1. Aan de slag

Samen met jouw opdrachtgever zorgt Ctalents voor de ideale omstandigheden op je nieuwe werkplek. Voorafgaand aan je dienstverband maakt een van onze vaste partners een quickscan om te inventariseren welke hulpmiddelen jij nodig hebt. De resultaten van deze quickscan nemen wij mee in een werkplekonderzoek. Samen met onze partner kijken wij naar de beste hulpmiddelen voor jou. Ook kunnen wij je helpen bij de aanvraag van deze hulpmiddelen via het UWV. Ctalents helpt je daarnaast om samen met jouw nieuwe collega’s te zorgen voor een optimale taakverdeling en onderling begrip over werken met een auditieve of visuele beperking. Zo kun jij vol energie aan de slag! 

  1. Coaching

Tijdens je dienstverband blijft Ctalents je ondersteunen. We staan in nauw contact met elkaar en evalueren regelmatig hoe het met je gaat, of je nog op de juiste plek zit en of je nog steeds de juiste hulpmiddelen hebt. We organiseren een inspiratiesessie, feedbackmomenten en trainingen. Ook kun je gebruik maken van een coach. Zo werken we samen aan een duurzaam dienstverband en een mooie carrière.  

Waarom werken via Ctalents?  

Ctalents helpt je om het maximale uit jouw carrière te halen. We zetten de voordelen van een detachering via ons voor jou op een rij:  

  • Oog voor jouw unieke talenten 
  • Matching op basis van jarenlange ervaring, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie 
  • Wij kijken naar wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren 
  • Een marktconform en volwaardig salaris 
  • Aanbod van trainingen en workshops om jouw professionele skills naar een hoger niveau te tillen 

Wil je weten wat Ctalents voor jou kan betekenen? Doe de One Minute Check of plan een vrijblijvende afspraak in met een Recruiter Impact!