Duurzame talent matching voor werknemers met zintuiglijke uitdaging.

Social Return

Ctalents kwalitatief inzetten als invulling van uw social return verplichtingen
Social return heeft als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn talloze mogelijkheden om op een creatieve manier invulling te geven aan uw social return verplichting! Ctalents helpt u graag met een nuttige en kwalitatieve invulling.

Mogelijkheden in het kort:

1. Via Ctalents zintuiglijk talent aannemen voor uw reguliere vacatures. Ctalents zorgt voor de match tussen werknemer & werkgever! Dit kan via detachering of werving&selectie.

Onze ervaring leert dat zintuiglijk talent veel toegevoegde waarde kan bieden voor een bedrijf. Vanuit Ctalents wordt nooit gedacht vanuit de beperking maar er wordt gekeken naar de talenten. Uit eigen ervaring kunnen wij concluderen dat iemand die doof of slechthorend is vaak analytisch heel sterk of een sterk ontwikkeld oog voor detail heeft. Op een afdeling bij één van onze werkgevers is analytisch vermogen een absolute must. Sharon heeft haar droombaan hier gevonden en biedt enorme toegevoegde waarde door haar sterke analytische vermogen. Onze blinde en slechtziende talenten zijn een ster in niet alleen luisteren maar ook in horen wat er daadwerkelijk bedoeld wordt, perfect in te zetten bij banen in consultancy, HR, klantcontact en serviceafdelingen. Heeft u al nagedacht over deze competitive edge?

De meerwaarde voor uw bedrijf op een rij:
– Medewerkers met hoge motivatie;
– Loyaliteit is hoog en grote toegevoegde waarde voor uw team;
– Diversiteit in uw bedrijf;
– Het opnemen van SROI (Social Return On Investment) in de bedrijfsvoering levert uw rendement op!

Onze tevredenheidsgarantie en referenties delen we graag.

Sluit uw bedrijf aan bij Ctalents, ontdek de toegevoegde waarde van zintuiglijke talenten én voldoe daarmee ook aan uw social return verplichting!

Deel nu uw vacature of neem contact met ons op (invoegen linken)

2. Ons restaurant Ctaste – Dineren in het Donker en attractie CtheCity biedt ook mogelijkheden voor de invulling van uw MVO-beleid of uw social return verplichting. Ontdek deze twee unieke belevenissen in het donker & creëer nog meer werkgelegenheid voor zintuiglijk talent!

Kies bijvoorbeeld voor:
– Een diner in het donker (Prijsklasse tussen de €39,95 en €71 euro)
– Proeverijen in het donker (Prijsklasse tussen de €12,50 en €35 euro)
– Brunch / Lunch (Prijsklasse tussen de €20 en €25 euro)
– CtheCity tour: Ontdek Amsterdam in het donker tijdens een indoor tour! (Prijsklasse tussen de €12,50 en €22,50 euro)
– Diverse workshops, teambuildingtours bij CtheCity & inspiratiesessies zowel te boeken bij Ctaste als CtheCity (Prijsklasse tussen €22,50 en €35 euro)

De workshop ‘Blind vertrouwen’ is een combinatie van een leerzame en plezierige activiteit waar u wordt geïnspireerd en inzicht krijgt op het gebied van samenwerking, vertrouwen en communicatie en is een veel geboekte workshop door bedrijven!

Bij CtheCity hebben wij de stad Amsterdam in het donker nagebouwd met geur, tast en geluidseffecten. U doorloopt 6 ruimtes en in elke ruimte kunt u typische Amsterdams straatbeeld herkennen. Onder goede begeleiding van onze blinde stadsgidsen en een geleidenstok in de hand heeft u ongeveer een uur lang plezier en avontuur. Bij de teambuildingtour is de CtheCity tour uitgebreid met extra teambuilding activiteiten tijdens de tour gericht op fun. In elke themakamer zal onze tour guide de groep een nieuwe opdracht geven. Echt een unieke belevenis!

3. Events, workshops en inspiratiesessies op locatie.
Wij organiseren ook events op locatie! Denk o.a. aan onze Sign Language Coffee Bar met dove gebaaristas, het volledig verduisteren van de ruimte & het organiseren van een diner in het donker waar onze zintuiglijke talenten aan het werk gaan! Ook het geven van een workshop of inspiratiesessie valt onder de mogelijkheden!

Bent u na het lezen enthousiast geworden over Ctalents, Sign Lnaguage Coffee Bar, restaurant Ctaste en/of CtheCity en de mogelijkheden om uw social return in te zetten?

U kunt contact met ons opnemen via info@ctalents.nl of telefonisch via 020 675 28 31, dan zorgen we gezamenlijk voor de best passende invulling van uw social return verplichting!

Vind jouw nieuwe droomwerknemer

Bij ons kunt u terecht voor starters, young professionals of zintuiglijk talent met een dosis ervaring. Van administratieve medewerkers, ondersteunende krachten, beleidsmedewerkers, (financieel) adviseurs, architecten, projectmedewerkers, marketeers tot consultants, kandidaten van MBO, HBO en WO niveau. Verstuur direct uw vacature

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Neem direct contact met ons op

Wilt u weten wat Ctalents voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op.